Magnetinis žaidimas-dėlionė Emocijos

Magnetinis žaidimas-dėlionė MAŠINOS
Apli kids
APLI14803
Įvertinimas:
(0)
15,90 €
Su PVM

Žaidimas, kurio metu galėsi dėlioti magnetines juosteles ir taip kurti skirtingas veidų išraiškas, vis kitą emociją, vis kitą personažą! Viso 36 juostelės.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 15 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 15 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,75 €.


Žaidimas, kurio metu galėsi dėlioti magnetines juosteles ir taip kurti skirtingas veidų išraiškas, vis kitą emociją, vis kitą personažą! Viso 30 juostelių.
Vaikas galės dėlioti magnetines juosteles su skirtingomis veidų dalimis ir taip kurti emocijas. Bus nuostabu, jei Jūs kartu jas aptarsite, bei papasakosite ir parodysite kaip jaučiatės, kai patiriate vieną ar kitą jausmą.

APLI kids - prancūzų gamintojas, kurio asortimente rasite unikalius edukacinius kūrybinius rinkinius vaikams. Kūrybiniai rinkiniai vaikams - tai smagus ir kokybiškas laikas vaikų vaizduotei, smulkiajai motorikai ir pasitikėjimo savimi auginimui. APLI kids kūrybiniai žaidimai vaikams smagus ir žaismingas būdas vaikus supažindinti su pasauliu, gyvūnais ar žmogaus kūnu. Apli kids siūlo įvarių kūrybinių rinkinių vaikams: lipdukų rinkiniai, smėlio meno kūrybiniai rinkiniai, edukacinės dėliones, lavinamosios magnetinės dėlionės, piešimo vandeniu rinkiniai ir daugybė kitokių unikalių kūrybinių rinkinių tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Apli S.A.S, Prancūzija.

APLI14803
1 Vienetas

Charakteristikos

Elementų skaičius
30
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūrybiniai rinkiniai
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja