Milaniwood sušių žaidimas MakeMaki

Milaniwood sušių žaidimas MakeMaki - Edukaciniai mediniai žaidimai
Milaniwood
MKMK0-002
Įvertinimas:
(0)
35,50 €
Su PVM

Milaniwood sušių žaidimas MakeMaki

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 35 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 35 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,75 €.


Milaniwood sušių žaidimas MakeMaki. Kas bus greičiausias sušių šefas? Inirtingos ir įtemptos dviejų sušių meistrų lenktynės! Griebkite lazdeles ir pasigaminkite sušių.
Tai puiki smulkiosios motorikos, dėmesio koncentravimo, sekų ir kruopštumo reikalaujanti veikla.
Saugus, ekologiškas žaidimas, pagamintas iš netoksiškų medžiagų bei saugant gamtą.

Rinkinyje yra: 6 sušių formelės su ingredientais, 2 žali veltinio kilimėliai, 2 poros bambukinių lazdelių, 33 kortelės su skirtingais receptais. 
Žaidėjai: 2.

TAISYKLĖS:
Abu suši meistrai gauna žalia padėkliuką, bambukinių lazdelių porą, 3 sušių formeles ir pasidalina tuos pačius ingredientus (ieškokite kortų kaladėje 2 ingredientų kortelių).
Jauniausias žaidėjas ištraukia vieną iš receptų kortelių, atverčia ir padeda ant stalo. Pasiruošt, dėmesio, marš! Kiekvieno žaidėjo tikslas pagaminti tokius sušius, kokie yra kortelėje. Ir tai padaryti kuo greičiau! Gaminti galima naudojant tik lazdeles, rankomis liesti negalima. 
DĖMESIO: atidžiai pažiūrėkite, vieni sušiai yra dviejų aukštų (pirmą aukštą žaidėjai pasirenka kaip sudėlioti patys, viršus turi būti kaip kortelėje), kiti vieno aukšto.
Pirmasis žaidėjas teisingai pagaminęs - laimi.



Milaniwood - tai originalūs, Italijoje pagaminti edukaciniai žaidimai vaikams ir suaugusiems. Milaniwood visi stalo žaidimai pagaminti iš FSC™ sertifikuotos medienos. Be to, visi edukaciniai žaidimai sugalvoti, kad būtų įdomūs, inovatyvūs, lavinantys, įtraukiantys ir kartu atrodantys žaismingai. Tai žaidimai, kurie patiks tiek vaikams, vaikų darželiams, tiek ir tiks kaip originalios dovanos vaikams ar net suaugusiems, nes šie žaidimai tiesiog neturi amžiaus ribų! Juk smagiai leisti laiką patinka visiems! Be to, visi stalo žaidimai yra tokio puikaus dizaino, jog galėsite detales naudoti kaip interjero detales ar panaudosite kitoms veikloms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS:
T.A.M.I.L. Snc di Milani Marco, Daniele e C., Italija.

MKMK0-002
16 Prekės

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Virtuvė/parduotuvė

Specifinė nuoroda

Nauja