Milaniwood žaidimas Snakes

Milaniwood žaidimas Snakes - Edukaciniai mediniai žaidimai
Milaniwood
MTSC0-001
Įvertinimas:
(0)
23,90 €
Su PVM

Milaniwood žaidimas Snakes

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 23 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 23 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,15 €.


Milaniwood žaidimas Snakes. Meskite medinius kauliukus ir junkite gyvatę! Laimi žaidėjas, kuris užbaigia daugiausiai gyvačių.
Saugus, ekologiškas žaidimas, pagamintas iš netoksiškų medžiagų bei saugant gamtą.

Rinkinyje yra: 16 medinių kauliukų: 12 su žalių gyvačių dalimis, 4 su oranžinių gyvačių dalimis.
Žaidėjai: 2.

TAISYKLĖS:
PASIRUOŠIMAS: kiekvienas žaidėjas gauna 8 kauliukus: 6 žalius ir 2 oranžinius.
ŽAIDIMAS: pradeda jauniausias žaidėjas ir meta vieną iš savo žalių kauliukų. Atsivertusi dalis ir bus pirmoji gyvatės dalis. Toliau kiekvienas žaidėjas paeiliui meta savo kauliukus ir jungia prie esančios gyvatės ir tikisi ją pirmasis užbaigti. Gyvatė yra užbaigta, kai turi galvą ir uodegą (Fig.2). Trumpiausia gyvatė gali būti sudaryta tik iš galvos ir uodegos (Fig.3). Kiekvienas užbaigęs gyvatę, t.y. padėjęs paskutinę gyvatės dalį, gauna 1 tašką. Užbaigta gyvatė paliekama žaidimo erdvėje ir pradedama nauja.
Jei negali pridėti iškritusios dalies prie esamos gyvetės, pvz. tau iškrito gyvetės galva, o ant stalo esanti gyvatė jau turi galvą, tuomet pradedama nauja gyvatė (Fig.4, Fig.5.). Taip pat pradedama kita gyvatė, jei padėjus iškritusią dalį gyvatė susijungtų (Fig.6, Fig.7).
Kai yra pradėtu kelios gyvatės, žaidėjas gali rinktis prie kurios gyvatės dėti iškritusią dalį.
Kiekvienas žaidėjas padaręs bent vieną ėjimą, gali mesti oranžinį kauliuką. Jei kauliukas atsiverčia standartine dalimi, t.y. galva ar uodega, žaidimo taisyklės išlieka tos pačios. Tačiau jei iškrenta "+" (Fig.8), žaidėjas paima viena iš kauliukų nuo stalo (jei ant stalo jau yra oranžinių, tuomet oranžinį). Šiam žaidėjui taip pat lieka mestas oranžinis kauliukas bei turi mesti dar kartą pasirinkta kauliuką. Jei paimamas kauliukas iš jau užbaigtos gyvatės, žaidėjui, kuris ją užbaigė lieka taškai. Jei iškrenta "-" (Fig.9), žaidėjas turi duoti savo oranžinį kauliuką kitam žaidėjui ir praleidžia savo eilę.
PABAIGA: kiekvieną kartą žaidėjas užbaigęs gyvatę gauna 1 tašką. Žaidimas baigiamas, kai kiekvienas žaidėjas išnaudoja visus savo kauliukus. Laimi tas, kas surenka daugiausiai taškų.



Milaniwood - tai originalūs, Italijoje pagaminti edukaciniai žaidimai vaikams ir suaugusiems. Milaniwood visi stalo žaidimai pagaminti iš FSC™ sertifikuotos medienos. Be to, visi edukaciniai žaidimai sugalvoti, kad būtų įdomūs, inovatyvūs, lavinantys, įtraukiantys ir kartu atrodantys žaismingai. Tai žaidimai, kurie patiks tiek vaikams, vaikų darželiams, tiek ir tiks kaip originalios dovanos vaikams ar net suaugusiems, nes šie žaidimai tiesiog neturi amžiaus ribų! Juk smagiai leisti laiką patinka visiems! Be to, visi stalo žaidimai yra tokio puikaus dizaino, jog galėsite detales naudoti kaip interjero detales ar panaudosite kitoms veikloms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 5 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS:
T.A.M.I.L. Snc di Milani Marco, Daniele e C., Italija.

MTSC0-001
10 Prekės

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja