Bigjigs balansinis žaidimas Oras

Bigjigs balansinis žaidimas - Lavinamieji žaidimai
Bigjigs
BJ256
Įvertinimas:
(0)
12,49 €
Su PVM

Bigjigs balansinis lavinamasis žaidimas vaikams Oras.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 12 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 12 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,60 €.


Spalvingas ir smagus stalo žaidimas, kurį galės žaisti tiek dvimetis vienas, tiek ir su visa šeima. O žaidimo taisyklės itin paprastos: tiesiog paeiliui dėkite detalę po detalės ir stenkitės, kad viskas nesugriūtų.  Laimi paskutinis sėkmingai padėjęs figūrėlę.

Medinio lavinamojo žaidimo pagrindas - skėtis, o detalės: saulės, vaivorykštės, snaigės, žaibai, debesėliai ir lietaus lašeliai. Taigi dedant galite kalbėti su mažyliu apie orą ir skirtingus kritulius, taip kartu plėsite jo žodyną.

Balansiniai stalo žaidimai - tai lavinamieji mediniai žaislai vaikams nuo 2 metų ir vyresniems, kurių metu mažyliai lavina smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, problemų sprendimo įgūdžius, dėmesio koncentraciją, mokosi susikaupti. Šie mediniai vaikiški edukaciniai žaidimai pagaminti iš medžio, todėl yra tvarūs ir ilgaamžiai, taigi tinka ir kaip žaislai darželiams.

Savybės:
- gražios sodrios, ryškios spalvos;
- smagi žaidimo forma: skėtis su skirtingais oro elementais;
- lavina smulkiąją motoriką, dėmesio koncentravimą, rankų-akių koordinaciją, loginį mąstymą;
- žaislas tiks ir berniukams, ir mergaitėms.

Skėčio dydis: 2x16,2x18 cm.



BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJ256
36 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja