BS Toys žaidimas "Lankai"

Edukacinis žaidimas-domino "Gyvūnų paradas"
BS toys
GA372
Įvertinimas:
(0)
23,95 €
Su PVM

BS Toys žaidimas "Lankai"

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 23 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 23 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,15 €.


BS Toys žaidimas "Lankai".

Stačiai, gulsčiai, o gal vieną ant kito.. su šiais spalvingais mediniais lankais atrasite visą galybę, o gal net begalybę statymo būdų ir kombinacijų. Tačiau nepamirškite, jog norėdami gauti taškų turite sekti kortelėmis ir kuo greičiau atkartoti tai, kas jose pavaizduota bei aplenkti savo varžovą. Mažyčiai paveikslėlių rėmeliai privers Jus kaip reikiant pasukti galvas ir taps puikia pramoga tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Atverskite kortelę ir sudėkite joje pavaizduotą raštą kiek galite greičiau. Kas taps sparčiausiu statytoju? Kortelėje bus nurodyta, kokį statinį turėsite pastatyti - gulsčią ar stačią tarsi bokštas.

64 skirtingų dydžių ir spalvų lankų, 40 dvipusių kortelių su skirtingo sudėtingumo lygio konstravimo raštais abiejose pusėse.

Žaidimas lavina kritinį mąstymą, vizualinės erdvės suvokimą, greitą reakciją, dėmesio koncentravimą.
BS toys - tai Nyderlandų gamintojas, kuris siūlo žaidimus visai šeimai: stalo žaidimai, vandens žaislai, paplūdimio ir kiemo žaidimai bei klasikiniai lavinamieji žaidimai. Aukštos kokybės ir edukacinės vertės žaislai bei žaidimai vaikams ir visai šeimai. BS toys - tai mediniai itin aukštos kokybės žaislai ir stalo žaidimai vaikams. BS toys asortimente taip pat rasite daug lauko žaidimų, kuriuos galėsite žaisti paplūdimyje ar kieme.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavoju užspringti.
GAMINTOJAS: BuitenSpeel B.V., Nieuwe Gracht 45-47, 2011 ND Haarlem, Olandija.

GA372
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja