Tiger Tribe vonios žaidimas-dėlionė Vonios žvejyba (8 el.)

Tiger Tribe vonios žaidimas-dėlionė Vonios žvejyba - Vonios žaislai vaikams nuo 1 metų
Tiger Tribe
3761513
Įvertinimas:
(0)
20,99 €
Su PVM

Tiger Tribe vonios žaidimas-dėlionė Vonios žvejyba (8 el.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 20 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 20 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,00 €.


Tiger Tribe vonios žaidimas-dėlionė Vonios žvejyba (8 el.). Tai detalės, kurios sušlapusios puikiai limpa prie vonios sienų ir viena kitos, todėl ant sienų galima kurti savas istorijas ir situacijas. Detalės yra itin atsparios pelėsiui, greitai džiūsta, nesugeria vandens ir nekeičia formos. Rinkinyje yra ir tinklelis žuvytėms gaudyti.

Sumeskite visas detales į vandenį ir leiskite mažyliui pradėti žvejybą! Sugavęs žuvytę galės ją priklijuoti prie vonios sienų ar vonelės.

Žaidimas lavina tiek stambiąją, tiek smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, socialinius įgūdžius, loginį mąstymą.

Rinkinyje yra 1 žuvų gaudymo tinklelis ir 7 žuvytės. Žuvytės dydis: 8x5,5x1 cm.

Rinkinys gražiai supakuotas, todėl itin tinka kaip dovana vaikams.

Tiger Tribe - tai 2007 m. Australijoje dviejų vaikų tėvų Anthony ir Naomi įkurta įmonė. Vyras ir žmona augindami savo vaikus, norėjo sukurti dovanoms tinkančius žaislus, kurie būtų įdomūs, skatinantys kūrybiškumą, žavūs ir įtraukiantys bei linksmi. Pirmieji jų žaislai vaikams gimė šeimos garaže ir buvo testuojami šeimos vaikų. Šiuo metu Tiger Tribe žaislai jau paplitę visame pasaulyje, o įmonė nuolat auga. Tai išskirtinės, nematytos ir kūrybingos dovanos vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.
Gamintojas: Imaginative Journeys, Australija.

3761513
5 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
STEAM
Tema
Vandens gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja