Yookidoo vonios žaislas Drambliukas FunElefun Fill 'N' Sprinkle

  • Išparduota
Yookidoo vonios žaislas - Vonios žaislai vaikams
Išparduota
Yookidoo
40206
Įvertinimas:
(0)
13,99 €
Su PVM

Yookidoo vonios žaislas Drambliukas FunElefun Fill 'N' Sprinkle.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 13 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 13 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,65 €.


Yookidoo vonios žaislas Drambliukas FunElefun Fill 'N' Sprinkle. Edukacinis, kūrybiškas „Yookidoo“ vonios žaislas vaikams nuo 18 mėnesių. Gražus dramblio galvos formos vandens piltuvėlis su didelėmis ausimis, už kurių mažylis galės patogiai laikyti, ir 3 unikalūs priedai skirtingiems vandens efektams išgauti. Mažylis griebia, pritvirtina skirtingus priedus prie drambliuko straublio ir mėgaujasi vandens poveikiu, tuo pačiu lavindamas raumenis ir motoriką.
Leiskite mažyliui atrasti ir eksperimentuoti, žaisti savaip. Paaiškinkite jam fizikos principus (kaip piltuvas veikia, kur ir kokia vandens energija gali būti naudojama). Atminkite, kad geriausias būdas mokytis yra besilinksminant!
 
Šis linksmasis drambliukas sukurtas pagal STEM metodiką.

Pakuotės dydis:
- plotis 23 cm;
- aukštis 22,5 cm;
- gylis 11 cm.



Yookidoo žaislai - tai išskirtiniai vonios žaislai, kurie paremti vaiko vystymosi etapais bei nuostabaus ir mielo dizaino, siekiant skatinti vaizduotę, STEM bei kitus įgūdžius. Smagūs maudynių žaislai vaikams, kurie prikaustys mažylių dėmesį ir leis atrasti skirtingus vandens efektus. Vandens žaislai vaikams - tai ne tik vaiko dėmesio atitraukimas maudantis, tai ir smagūs lavinamieji žaislai, kurių metu lavinama smulkioji motorika, koordinacija, sensorika bei žaidimų metu susipažįstama su vandeniu, kaip jis teka, kokią jėgą turi, kaip iškelia daiktus arba kaip ir kada jie nuskęsta.
Ir nors šio gamintojo vizitinė kortelė - vonios žaislai, tačiau Yookidoo žaislai kūdikiams taip pat verti išskirtinio dėmesio. Žaislai paremti kūdikio raida ir skirti lavinti skirtingo etapo įgūdžius. Yookidoo siekia sukurti ir išlaikyti naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsį, kuriant inovatoriškus ir interaktyvius produktus.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėn.
GAMINTOJAS: Global Marketing Enterprise Ltd, POB 25202 TLV, Izraelis.

40206
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
STEAM
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja