Yookidoo vonios žaislas Ugniagesys Fredis

Yookidoo vonios žaislas - Vonios žaislai vaikams
Yookidoo
40204
Įvertinimas:
(0)
31,99 €
Su PVM

Yookidoo vonios žaislas Ugniagesys Fredis.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 31 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 31 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,55 €.


Yookidoo vonios žaislas Ugniagesys Fredis. Neįtikėtinas vonios žaislas, leidžiantis Jūsų vaikui įsijausti į ugniagesio vaidmenį. Baterija varomas hidrantas su keturiais nuimamais gaisro gesinimo priedais.

„Ready Freddy“ yra interaktyvus žaislas vaikams, skatinantis kūrybišką vaidmenų žaidimą. Kartu sugalvokite istoriją, kurioje jūsų vaikas atliks „žvaigždės“ vaidmenį.

Įstatykite hidrantą į vonią, pripildytą vandens - įsitikinkite, kad vandens yra ne mažiau kaip 5 cm, kad padengtų hidranto dugną. Pritvirtinkite visus gaisrininkų priedus ir patraukite svirties rankeną, kad suaktyvintumėte baterijomis valdomą cirkuliacijos siurblį (CWP).

Atminkite, kad tai mokomasis žaislas - naudokite jį kalbėdami su vaiku apie hidrodinamikos principus. Kas atsitinka, kai mes traukiame svirtį? Kas būtų, jei užkimštume vieną iš skylių? Kada vanduo bėga didesne jėga? Prijunkite vandens matuoklį ar besisukantį ratą, kad galėtumėte pasikalbėti su savo vaiku apie vandens energijos naudojimą įvairiems tikslams. Atminkite, kad kuo labiau skatinsite vaiką tyrinėti ir atrasti, tuo labiau sustiprinsite žaidimo ir mokymosi santykį, o geriausias būdas mokytis ir yra žaidimas!

Po žaidimo visus nuimamus priedus galima pritvirtinti prie hidranto, kas palengvins jų laikymą.
 
Žaislas sukurtas remiantis STEM metodika, todėl skatina daugiakryptį vaiko vystymąsi.

Reikalingos 4xAA baterijos - nepridedamos, elementus galite rasti čia: https://lapute.lt/kanceliarines-prekes/9030-varta-elementai-aa-4906-4-vnt.html

Pakuotės dydis:
- plotis 29 cm
- aukštis 36 cm
- gylis 10 cm


Yookidoo žaislai - tai išskirtiniai vonios žaislai, kurie paremti vaiko vystymosi etapais bei nuostabaus ir mielo dizaino, siekiant skatinti vaizduotę, STEM bei kitus įgūdžius. Smagūs maudynių žaislai vaikams, kurie prikaustys mažylių dėmesį ir leis atrasti skirtingus vandens efektus. Vandens žaislai vaikams - tai ne tik vaiko dėmesio atitraukimas maudantis, tai ir smagūs lavinamieji žaislai, kurių metu lavinama smulkioji motorika, koordinacija, sensorika bei žaidimų metu susipažįstama su vandeniu, kaip jis teka, kokią jėgą turi, kaip iškelia daiktus arba kaip ir kada jie nuskęsta.
Ir nors šio gamintojo vizitinė kortelė - vonios žaislai, tačiau Yookidoo žaislai kūdikiams taip pat verti išskirtinio dėmesio. Žaislai paremti kūdikio raida ir skirti lavinti skirtingo etapo įgūdžius. Yookidoo siekia sukurti ir išlaikyti naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsį, kuriant inovatoriškus ir interaktyvius produktus.


Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Global Marketing Enterprise Ltd, POB 25202 TLV, Izraelis.

40204
1 Vienetas

Charakteristikos

Elektronika
Yra
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
STEAM

Specifinė nuoroda

Nauja