Bigjigs medinis lėlių namas (18 el.)

Bigjigs medinis lėlių namas - Lėlių namai
Bigjigs
JT123
Įvertinimas:
(0)
99,99 €
Su PVM

Bigjigs medinis lėlių namas (18 el.).

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 99 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 99 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 4,95 €.


Šis kotedžas tai spalvingas klasikinis medinis lėlių namelis vaikams nuo 3 metų. Šiame dviejų aukštų namelyje gyvena berniukas ir mergaitė. Medinis lėlių namas turi pakeliamą terasą, sodą. Namas patogiai ir greitai susilanksto bei turi rankeną - taigi galėsite patogiai sandėliuoti ar lengvai vežtis, pavyzdžiui, pas močiutę. 
Medinis žaislas itin patogus žaidimams: čia jau rasite visus baldus, o sienos ir stogas žaidimo metu nusiima.

Mediniai lėlių namai - tai mediniai žaislai vaikams, kurių pagalba skatinama vaiko vaizduotė, kūrybiškumas, socialiniai įgūdžiai, kalbos vystymasis bei mokoma empatijos. Mediniai lėlių nameliai taip pat gali būti naudojami kaip edukaciniai žaislai vaikams aiškinant apie šeimos sąvoką, dienos rutiną, atsargumą namuose ir t.t.
Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.
Namelis supakuotas dėžutėje, taigi tinka kaip dovana mergaitei.

Savybės:
- patogus žaisti, laikyti ir transportuoti medinis lėlių namas - sienos ir stogas nusiima ir greitai susideda, yra rankena transportavimui;
- rinkinyje yra 2 žmogeliukai: berniukas ir mergaitė;
- namelyje jau yra 15 baldų: spintelės, lova, vonia, kriauklė, stalai, foteliai, kėdės, televizorius ir t.t.

Dydis: 31x41,5x51 cm.

Apdovanojimai:
- Medinis lėlių namas įtrauktas į Good Toy Guide sąrašą;
- Best Toy Award Gold;
- Pal Award Playonwords.com;
- Practical Pre-School Awards Silver.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. Surenkant ir išpakuojant būtina suaugusiojo priežiūra ir pagalba.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

JT123
3 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lėlės
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų

Specifinė nuoroda

Nauja