OXO primaitinimo šaukštas su dėžute

OXO vaikiški įrankiai - Prekės kūdikiams
OXO
61138400
Įvertinimas:
(0)
5,60 €
Su PVM

OXO primaitinimo šaukštas su dėžute.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 5 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 5 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,25 €.


Minkštas silikoninis šaukštas turi ypatingą formą, kuri leidžia lengviau paimti tinkamą maisto kiekį. Jo apvali forma ir silikonu padengtas šaukštelis užtikrina, kad šaukštas būtų saugus mažylio dantenoms. Pats šaukštas yra metalinis, patogia rankena, todėl maitinančiam yra patogu laikyti ir paduoti maistą kūdikiui. Rinkinyje taip pat yra patogi dėžutė, norint paimti šaukštą į kelionę ar pasivaikščiojimui bei išlaikyti jį švarų ir sterilų.

Priežiūra
- gali būti plaunamas indaplovėje;
- negalima naudoti mikrobangų krosnelėje.

Medžiagos:
- Silikonas, nerūdijantis plienas, plastikas;
- Nėra ftalatų, BPA ir PVC.

Matmenys:
- Šaukštelis: 16 x 1 x 2 cm;
- Dėžutė: 16,5 x 3 x 2 cm.



OXO yra JAV prekinis ženklas, gyvuojantis nuo 1990 m. Šis ženklas siūlo daugiau nei 850 buitinių daiktų iš įvairių kategorijų, daugiausiai iš virtuvės įrankių ir kitų priemonių. Produktai yra prieinami 75 šalyse, siūlant daugiau nei 850 jų rūšių. Produktai pripažinti pasaulyje kaip pavyzdiniai universaliųjų dizaino principų naudojimo pavyzdys. Kiekvienas produktas buvo sukurtas pagal universalaus dizaino principą, t.y.: vyriausių ir mažiausių, dešiniarankių ir kairiarankių, moterų ir vyrų bei specialiųjų poreikių žmonių produktų kūrimas. "OXO" produktai laimėjo daugiau nei 150 tarptautinių apdovanojimų už pakuotes, dizainą ir prekės ženklo tapatybę. OXO tot - tai speciali linija vaikams. Tai aukščiausios kokybės prekės vaikams: vaikiški įrankiai kūdikiams ir vaikams, tobulai prilimpančios lėkštės ir dubenėliai vaikams ir kūdikiams, seilinukai kūdikiams ir, žinoma, vaikiškos gertuvės. Prekės vaikams nuo primaitinimo iki savarankiškai valgančių vyresnių vaikų. Čia rasite tik itin aukštos kokybės prekes vaikams, visi produktai yra be BPA, švino ir ftalatų.
GAMINTOJAS: OXO, JAV.

61138400
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tipas
Įrankiai

Specifinė nuoroda

Nauja