Crocodile Creek vaikiškas kamuolys Vienaragis (10 cm)

  • Išparduota
Crocodile Creek vaikiškas kamuolys - Kamuoliai vaikams
Išparduota
Crocodile Creek
3821451
Įvertinimas:
(0)
5,00 €
Su PVM

Crocodile Creek vaikiškas kamuolys Vienaragis (10 cm)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 5 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 5 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,25 €.


Crocodile Creek vaikiškas kamuolys Vienaragis (10 cm). Nedidelis kamuoliukas tobulas pačioms mažiausioms rankytėms. Kamuolys pripučiamas.

Dydis: 10 cm.

Crocodile Creek istorija prasidėjo 1983 m. Niujorke nuo dviejų žmonių, o šiandien tai vienas geriausiai žinomų būtikinių prekinių ženklų. Nuostabios Eastman Tritan gertuvės vaikams, kurios itin aukštos kokybės, patogios, lengvai valomos ir su mielomis originaliomis iliustracijomis. O kur dar nuostabesnės nerūdijančio plieno termo gertuvės vaikams, kurios žiemą išlaikys gėrimus šiltus, o vasara - šaltus! Žinoma, ir prie gertuvių vaikams derančios užkandžių dėžutės vaikams. Na, ir, žinoma, dėlionės! Įvairios lavinamosios dėlionės mažųjų atradimams. Crocodile Creek - tai praktiškos ir žavios prekės vaikams, kurios tikrai puikiai tiks ir kaip dovanos vaikams: nuo dinozaurų iki vienaragių mylėtojų.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 0 metų.

Gamintojas: Crocodile Creek, Durham, NC 27703 JAV.

3821451
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Mergaitėms
Tema
Vienaragiai

Specifinė nuoroda

Nauja