Lulujo bambuko medvinės pledas kūdikiui

  • Išparduota
Lulujo bambuko medvinės pledas kūdikiui - Prekės kūdikiams
Išparduota
Lulujo
LJ153
Įvertinimas:
(0)
16,90 €
Su PVM

Lulujo bambuko medvinės pledas kūdikiui

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 16 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 16 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,80 €.


Lulujo bambuko medvinės pledas kūdikiui yra pagamintas iš bambuko pluošto, kuriam būdingas didelis oro laidumas. Švelnus, lengvas audinys leidžia kvėpuoti kūdikio odelei, karštomis dienomis jis lengvas apklotėlis, kuris leis cirkuliuoti orui, o vėsesniu oru bus malonus apklotėlis sušilti. Su kiekvienu plovimu pledukas tampa vis minkštesnis. Dėl didelio dydžio vystyklą galima naudoti kaip pleduką, rankšluosti, vystyklą, uždangalą nuo saulės ar uodų, žaidimų kilimėlį ir t.t. Tai tarsi merliuko atitikmuo.

Medžiaga: 70% bambuko , 30% medvilnės. Gražios šokolado rudos spalvos.

Matmenys: 120 x 120 cm

Lulujo - tai prekės kūdikiams ir vaikams. Didžioji dalis Lulujo prekių kūdikiams yra gaminama iš muslino medvilnės, kuriai būdingas didelis oro pralaidumas, švelnus audinys leidžia kvėpuoti kūdikio odytei. Lulujo prekės kūdikiams ir vaikams yra ne tik praktiškos, tačiau ir mielos išvaizdos bei stilingos ir šiuolaikiškos spaudos. Muslino pledukai kūdikiams, migdukai ar pledukai su kūdikio kortelėmis - tai miela ir praktiška dovana kūdkiui, pavyzdžiui, palankynų proga. Lulujo yra Kanados prekinis ženklas, kurio pagrindinis tikslas yra sukurti tvarius, funkcionalius ir ekologiškus produktus. Gamintojas sujungia aukštos kokybės audinius su madingais ornamentais, paveikslėliais, siekiant patenkinti tiek vaikų, tiek tėvų poreikius.
Gamintojas: Lulujo Inc., 3344 Queen Street, Federiction NB, E3B 1B2, Kanada.

LJ153
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms

Specifinė nuoroda

Nauja