Naujos prekės

Aktyvūs filtrai

Meli Maxi pagrindas (6 vnt.)

Kaina 9,50 €
Meli Maxi pagrindas (6 vnt.). Meli pagrindas mėgstantiems konstruoti su Meli Maxi kaladėlėmis. 6 vnt. 14 × 14 cm. dydžio pagrindi, kurie susijungia vienas su kitu. Savybės: - 14x14 cm. 6 pagrindai; - tarpusavyje sujungiami pagrindai; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi Edu konstruktorius (400 el.)

Kaina 95,95 €
Meli Maxi Edu konstruktorius (400 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi Pink konstruktorius (100 el.)

Kaina 34,95 €
Meli Maxi Pink konstruktorius (100 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi Pink konstruktorius (50 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Maxi Pink konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi konstruktorius (100 el.)

Kaina 34,95 €
Meli Maxi konstruktorius (100 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi konstruktorius (50 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Maxi konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis Edu konstruktorius (1400 el.)

Kaina 34,95 €
Meli Minis Edu konstruktorius (1400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis Pastel konstruktorius (400 el.)

Kaina 13,95 €
Meli Minis Pastel konstruktorius (400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Princesės, gėlės, drugeliai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisPastel/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - gražios pastelinės spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis konstruktorius (400 el.)

Kaina 13,95 €
Meli Minis konstruktorius (400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis konstruktorius (200 el.)

Kaina 9,95 €
Meli Minis konstruktorius (200 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (160 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Basic konstruktorius (160 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Šis rinkinys patiks berniukams ir mergaitėms, kurie dievina transportą: džipas, gaisrinė, lėktuvas, laivas. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - patiks vaikams, kurie dievina transportą: džipas, gaisrinė, lėktuvas, laivas; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (160 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Basic konstruktorius (160 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Šis rinkinys patiks berniukams ir mergaitėms, kurie dievina transportą ir ypatingai technines mašinas: ekskavatorius, krautuvas, mašinos ir t.t. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - patiks vaikams, kurie dievina transportą ir ypatingai technines mašinas: ekskavatorius, krautuvas, mašinos ir t.t. - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic pagrindas (6 vnt.)

Kaina 7,50 €
Meli Basic pagrindas (6 vnt.). Meli pagrindas mėgstantiems konstruoti su Meli kaladėlėmis. 6 vnt. 14 × 14 cm. dydžio pagrindi, kurie susijungia vienas su kitu. Savybės: - 8x8 cm. 6 pagrindai; - tarpusavyje sujungiami pagrindai; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Pink konstruktorius (200 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic Pink konstruktorius (200 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (200 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic konstruktorius (200 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (100 el.)

Kaina 14,50 €
Meli Basic konstruktorius (100 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Edu konstruktorius (1200 el.)

Kaina 63,95 €
Meli Basic Edu onstruktorius (1200 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Pink konstruktorius (300 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic Pink konstruktorius (300 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Pink konstruktorius (150 el.)

Kaina 14,50 €
Meli Basic Pink konstruktorius (150 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (300 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic konstruktorius (300 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (150 el.)

Kaina 14,50 €
Meli Basic konstruktorius (150 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (50 el.)

Kaina 6,50 €
Meli Basic konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik Edu konstruktorius (1200 el.)

Kaina 64,95 €
Meli Stik Edu konstruktorius (1200 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik konstruktorius (300 el.)

Kaina 26,95 €
Meli Stik konstruktorius (300 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik konstruktorius (150 el.)

Kaina 16,50 €
Meli Stik konstruktorius (150 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Mublo konstruktorius vaikams (100 el.)

Kaina 26,95 €
Mublo konstruktorius vaikams (100 el.). Pradėkite savo nuotykius su Mublo - šis startinis rinkinys puikiai tam tiks. Šis rinkinys leis atrasti neribotas šių neįprastų ir įdomių kaladėlių galimybes. Kaladėlių kraštai suapvalinti, detalės gali būti tiesios arba lenktis per pusę. Kaladėlės tarpusavyje jungiamos specialiais kabliukais.   Padovanokite savo mažyliui Mublo, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://mublo.pl/instructions/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba perlenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - detalės dydis: 7,8 cm. Mublo - spalvingas ir neįprastas patentuoto dizaino konstruktorius. Leiskite atsiverti savo vaiko kūrybiškumui ir vaizduotei su šiuo konstruktoriumi! Vaikiškas konstruktorius sodrių, ryškių spalvų, taigi patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms.Mublo konstruktorius vaikams lavins mažųjų smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, loginį mąstymą. Dėliojant kaladėles mažieji ugdys savo kantrybę ir dėmesio koncentravimą. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Mublo konstruktorius vaikams (50 el.)

Kaina 16,50 €
Mublo konstruktorius vaikams (50 el.). Pradėkite savo nuotykius su Mublo - šis startinis rinkinys puikiai tam tiks. Šis rinkinys leis atrasti neribotas šių neįprastų ir įdomių kaladėlių galimybes. Kaladėlių kraštai suapvalinti, detalės gali būti tiesios arba lenktis per pusę. Kaladėlės tarpusavyje jungiamos specialiais kabliukais.   Padovanokite savo mažyliui Mublo, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://mublo.pl/instructions/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba perlenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - detalės dydis: 7,8 cm. Mublo - spalvingas ir neįprastas patentuoto dizaino konstruktorius. Leiskite atsiverti savo vaiko kūrybiškumui ir vaizduotei su šiuo konstruktoriumi! Vaikiškas konstruktorius sodrių, ryškių spalvų, taigi patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms.Mublo konstruktorius vaikams lavins mažųjų smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, loginį mąstymą. Dėliojant kaladėles mažieji ugdys savo kantrybę ir dėmesio koncentravimą. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius Edu rinkinys (1500 el.)

Kaina 47,95 €
Gami konstruktorius Edu rinkinys (1500 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 1500 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (1000 el.)

Kaina 36,95 €
Gami konstruktorius (1000 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 1000 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (500 el.)

Kaina 22,95 €
Gami konstruktorius (500 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 500 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (250 el.)

Kaina 14,95 €
Gami konstruktorius (250 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 250 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio paplūdimio žaidimas RiBi

Kaina 6,50 €
BiBio paplūdimio žaidimas RiBi. Rinkinyje yra tik 6 trijų spalvų žiedai ir kamuoliukas, tačiau galimybių su jais žaisti ne viena! Sudėkite žiedus ant smėlio ir stenkitės pataikyti kamuoliuką į vieną iš žiedo centrą. Labiau patinka mėti žiedus? Tuomet pastatykite kamuoliuką ant smėlio ir paeiliui meskite žiedus, stengdamiesi, kad žiedas nukristų taip, jog kamuoliukas liktų viduryje. Norite atsivėsinti, tuomet žaiskite su žiedais vandenyje. Meskite ir stenkitės nuplaukti iki žiedo. Tai paplūdimio rinkinys, kurio kurio panaudojimo galimybes galėsite atrasti patys! Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galite žaisti paplūdimyje, kieme ar vandenyje; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - lengvai valomas ir prižiūrimas; - neužima daug vietos; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - žiedo dydis: 12 cm, kamuoliuko: 4 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio paplūdimio žaislas TaBi

Kaina 6,95 €
BiBio paplūdimio žaislas TaBi. Ar tai kepurės? Kodėl gi ne? Ar tai kibirėliai? Kodėl gi ne? Viskas priklauso nuo tavo fantazijos! Pilstyk vandenį, sijok smėlį, statyk bokštą ar smėlio pilis. Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galite žaisti smėliu ir vandeniu arba statyti indelių bokštą; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - mažiausio indelio dydis: 11x17 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio paplūdimio žaislas SiBi

Kaina 5,95 €
BiBio paplūdimio žaislas SiBi. Rinkinys smagiam ir turiningam laikui paplūdimyje! Kaskite smėlį, statykite pilis ar žaiskite ir gaudykite kamuoliuką. Rinkinyje rasite du kastuvėlius, vienas jų gali būti naudojamas smėlio sijojimui, bei kamuoliuką.  Rinkinys patiks tiek mažesniems (žaisti smėliu ir vandeniu), tiek vyresniems (gaudyti kamuoliuką). Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galite žaisti smėliu ir vandeniu arba gaudyti kamuoliuką; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - dydis: 7x17 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio lėktuvas PlaBi

Kaina 8,50 €
BiBio smėlio ir vandens žaislas lėktuvas PlaBi. Šis spalvingas lėktuvas laukia, kada galės išskristi į vasaros nuotykius! PlaBi lydės jus prie jūros, ežero ir net vonioje. Šis mielas lėktuvėlis vaikams gali plūduriuoti ant vandens paviršiaus arba galite naudoti jį kaip laistytuvą. Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - lėktuvas vaikams tinka vonios, baseino, paplūdimio žaidimams su vandeniu ir smėliu; - leiskite jam plūduriuoti, naudokite kaip laistytuvą ar žaiskite kaip su lėktuvu; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - dydis: 27x7x29 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio delfinas DolBi

Kaina 8,50 €
BiBio smėlio ir vandens žaislas delfinas DolBi. Nusišypsokite šiam mielam delfinui, kuris laukia, kada galės pasinerti į vasaros nuotykius! DolBi lydės jus prie jūros, ežero ir net vonioje. Šis mielas delfinas gali plūduriuoti ant vandens paviršiaus, galite naudoti kaip laistytuvą ar net kaip smėlio sijotuvą. Ergonomiška, patogi rankena leidžia mažiesiems patogiai pernešti vandenį ar smėlį. Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - delfinas tinka vonios, baseino, paplūdimio žaidimams su vandeniu ir smėliu; - leiskite jam plūduriuoti, naudokite kaip laistytuvą ar kaip smėlio sijotuvą; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - dydis: 28x9x12 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BS Toys lavinamasis gumyčių žaidimas

Kaina 17,95 €
BS Toys lavinamasis gumyčių žaidimas. Sukurk įdomiausius paveikslėlius su šiomis spalvingomis gumytėmis ir lenta su vinukais arba atkartok kortelėse matomus objektus.  Smagus ir įtraukiantis lavinamasis žaidimas vaikams nuo 4 metų. Žaidimas lavina smulkiąją motoriką, dėmesio koncentraciją, vaizduotę. Pagrindo dydis: 18x18x1,5 cm. Rinkinyje yra 20 kortelių (9x9 cm), 2 akytės ir 48 gumytės (24 didesnės ir 24 mažesnės). BS toys - tai Nyderlandų gamintojas, kuris siūlo žaidimus visai šeimai: stalo žaidimai, vandens žaislai, paplūdimio ir kiemo žaidimai bei klasikiniai lavinamieji žaidimai. Aukštos kokybės ir edukacinės vertės žaislai bei žaidimai vaikams ir visai šeimai. BS toys - tai mediniai itin aukštos kokybės žaislai ir stalo žaidimai vaikams. BS toys asortimente taip pat rasite daug lauko žaidimų, kuriuos galėsite žaisti paplūdimyje ar kieme. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: BuitenSpeel B.V., Nieuwe Gracht 45-47, 2011 ND Haarlem, Olandija.

BS Toys žaidimas Match the Veggie

Kaina 33,90 €
BS Toys lavinamasis stalo žaidimas vaikams Match the Veggie. Išsidalinkite lėkšteles, žnyples ir pradėkite gaminti! Ridenkite kauliuką, pagal iškritusią spalvą atitinkamai pasukite puodo dangtelį. Naudodami žnyples iš puodo išimkite vieną iš reikalingų daržovių (pagal lėkštėje nurodytus produktus) ir padėkite į lėkštę į jai skirtą vietą. Tik atsargiai - neišbarstykite daržovių ant stalo! Vėliau kauliuką meta kitas žaidėjas ir traukia reikiamą daržovę. Jei kuriam nors žaidėjui nepasiseka ir daržovės nepasiekia lėkštutės - praleidžiate ėjimą ir bandote kito savo ėjimo metu iš naujo. Pirmasis užpildęs visą savo daržovių lėkštę - laimi. Stalo žaidimą taip pat galite žaisti ir be lėkštučių, tuomet laimi žaidėjas, kuris pirmasis surenka savo žnyplių spalvą atitinkančias daržoves. Lavinamasis medinis stalo žaidimas skirtas 1-4 žaidėjams ir lavina smulkiąją motoriką, rankos ir akies koordinaciją, spalvų pažinimą, socialinius įgūdžius. BS toys - tai Nyderlandų gamintojas, kuris siūlo žaidimus visai šeimai: stalo žaidimai, vandens žaislai, paplūdimio ir kiemo žaidimai bei klasikiniai lavinamieji žaidimai. Aukštos kokybės ir edukacinės vertės žaislai bei žaidimai vaikams ir visai šeimai. BS toys - tai mediniai itin aukštos kokybės žaislai ir stalo žaidimai vaikams. BS toys asortimente taip pat rasite daug lauko žaidimų, kuriuos galėsite žaisti paplūdimyje ar kieme. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: BuitenSpeel B.V., Nieuwe Gracht 45-47, 2011 ND Haarlem, Olandija.

Knyga vaikams Mano didžioji pažinimo knyga: aš ir mano kūnas

Kaina 16,90 €
Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-font-kerning:1.0pt; mso-ligatures:standardcontextual; mso-fareast-language:EN-US;} Knyga vaikams Mano didžioji pažinimo knyga: aš ir mano kūnas. Interaktyvi pažinimo knyga mažiesiems padės mokytis atpažinti skirtingas žmogaus kūno dalis, svarbiausius organizmo procesus, sužinoti apie penkis pojūčius, skirtingas emocijas, sveikos mitybos, judėjimo svarbą bei aptarti dienos rutiną, o knygoje esančios užduotėlės skatins vaiką dar labiau įsitraukti į pažinimo procesą ir plėsti žodyną. Knyga vaikams didesnio formato, storų, tvirtų puslapių. Viduje rasite: - atvartėlius; - sukamą ratą; - veidrodėlį; - spindinčias detales; - reljefines detales. Rekomenduojama: 1-4 metų vaikams. Dydis: 255 x 255 x 20 mm, 18 puslapių (kieti). Iliustravo Beatrice Costamagna. Kalba: Lietuvių. Leidėjas: „Skaitau nuo gimimo“. "Skaitau nuo gimimo" - tai mamos patirties įkvėptas projektas. Taigi šios knygos vaikams yra kruopščiai atrinktos, remiantis mamos patirtimi. Gerai žinomos pasakos vaikams su judančiomis detalėmis. Nuostabios iliustracijos ir gražiausios istorijos - tai vaikiškos knygos, kurios bus įdomios tiek vaikams, tiek tėvams. Taip pat ši leidykla yra išleidusi ir Lietuvoje jau gerai žinomas korteles vaikams: "Paukščiai", "Vabzdžiai", "Miško gyvūnai", "Kosmosas". Šios kortelės vaikams pamėgtos ne tik tėvų, bet ir ugdymo įstaigų, vaikų darželių ar bibliotekų. LEIDĖJAS: Skaitau nuo gimimo .

Knyga vaikams Mano didžioji pažinimo knyga: gamta

Kaina 16,90 €
Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-font-kerning:1.0pt; mso-ligatures:standardcontextual; mso-fareast-language:EN-US;} Knyga vaikams Mano didžioji pažinimo knyga: gamta. Interaktyvi pažinimo knyga apie gamtą mažiesiems padės mokytis atpažinti skirtingus metų laikus, suprasti vandens ciklą, atrasti įvairių gyvūnų buveines, saugoti gamtą, o knygoje esančios užduotėlės skatins vaiką dar labiau įsitraukti į pažinimo procesą ir plėsti žodyną. Knyga vaikams didesnio formato, storų, tivrtų puslapių. Viduje rasite: - atvartėlius; - sukamą ratą; - veidrodėlį; - spindinčias detales; - reljefines detales. Rekomenduojama: 1-4 metų vaikams. Dydis: 255 x 255 x 20 mm, 18 puslapių (kieti). Iliustravo Beatrice Costamagna. Kalba: Lietuvių. Leidėjas: „Skaitau nuo gimimo“. "Skaitau nuo gimimo" - tai mamos patirties įkvėptas projektas. Taigi šios knygos vaikams yra kruopščiai atrinktos, remiantis mamos patirtimi. Gerai žinomos pasakos vaikams su judančiomis detalėmis. Nuostabios iliustracijos ir gražiausios istorijos - tai vaikiškos knygos, kurios bus įdomios tiek vaikams, tiek tėvams. Taip pat ši leidykla yra išleidusi ir Lietuvoje jau gerai žinomas korteles vaikams: "Paukščiai", "Vabzdžiai", "Miško gyvūnai", "Kosmosas". Šios kortelės vaikams pamėgtos ne tik tėvų, bet ir ugdymo įstaigų, vaikų darželių ar bibliotekų. LEIDĖJAS: Skaitau nuo gimimo .

Miniland čiulptuko laikiklis

Kaina 11,50 €
Miniland čiulptuko laikiklis. Praktiškas ir patogus būdas higieniškai laikyti ir nešioti čiulptuką ar čiulptukus. Čiulptuko laikiklį patogiai galėsite pritvirtinti prie vežimo rankenos ar tašės dirželio. Laikiklis užsegamas užtrauktuku ir atidaromas net 180º kampu. Vidus yra iš neperšlampačio audinio, taigi galėsite lengvai išvalyti drėgna šluoste, o nešvarumai nesusigers į audinį. Savybės: - lengvas tvirtinimas prie vežimo rankenos ar tašės dirželio; - patogus užsegimas užtrauktuku; - yra dvi prilaikymo gumytės; - viduje neperšlampanti medžiaga. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Taip pat didelę šio gamintojo asortimento dalį sudaro prekės vaikams bei prekės kūdikiams. Maisto termosai, mobilios auklės, maisto trintuvai ir garintuvai, vaikiškos lėkštės ir kt. Visos prekės vaikams yra aukštos kokybės ir kuriamos pagal tėvų ir vaikų poreikį. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland hermetiški indeliai (6 vnt.)

Kaina 13,50 €
Miniland hermetiški indeliai (6 vnt.). Rinkinys aukštos kokybės skirtingų talpų indelių, kuriuose galėsite laikyti, šaldyti ar transportuoti tyreles ar užkandukus, mišinukus ar pieną. Indeliai puikiai tinka laikyti ar šaldyti ir motinos pienui. Savybės: - rinkinyje yra 6 indeliai: 2 vnt. po 200 ml, 2 vnt. po 250 ml, 2 vnt. po 330 ml; - idealaus, patogaus dydžio kelionių, pasivaikščiojimų metu; - indeliai turi matavimo skales; - pieštuku galite pasižymėti, kas indelių viduje ar šaldymo datą; - indelius galima dėti į šaldytuvą, šaldymo kamerą; - indelius be dangtelių galima šildyti mikrobangų krosnelėje ir plauti indaplovėje; - be BPA. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Taip pat didelę šio gamintojo asortimento dalį sudaro prekės vaikams bei prekės kūdikiams. Maisto termosai, mobilios auklės, maisto trintuvai ir garintuvai, vaikiškos lėkštės ir kt. Visos prekės vaikams yra aukštos kokybės ir kuriamos pagal tėvų ir vaikų poreikį. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland puodelis su rankenomis (mėtinis)

Kaina 9,50 €
Miniland puodelis su rankenomis (mėtinis). Puodelio rankenos yra pakankamai plačios, todėl mažyliui bus patogu paimti ir lengva laikyti. Puodelio dugnas yra šiek tiek pasunkintas, kad vaikas galėtų lengvai ir stabiliai pastatyti. Savybės: - plačios rankenos; - tekstūruotos rankenos ir puodelis, kad neslystų; - pasunkintas dugnas, kad stabiliau stovėtų; - itin maloni, kokybiška medžiaga; - galima plauti indaplovėje ir naudoti mikrobangų krosnelėje; - pagaminta iš itin kokybiškų, ilgaamžių medžiagų, be BPA; - medžiaga: polipropilenas (PP), t.y. medžiaga pasižyminti tvirtumu, atsparumu aplinkos poveikiui, lengvumu, tinkamam sąlyčiui su maistu. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Taip pat didelę šio gamintojo asortimento dalį sudaro prekės vaikams bei prekės kūdikiams. Maisto termosai, mobilios auklės, maisto trintuvai ir garintuvai, vaikiškos lėkštės ir kt. Visos prekės vaikams yra aukštos kokybės ir kuriamos pagal tėvų ir vaikų poreikį. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland indų rinkinys (rausvas, 5 vnt.)

Kaina 20,90 €
Miniland indų rinkinys (rausvas, 5 vnt.). Indų rinkinys pirmiesiems mažylio savarankiškiems valgymams. Rinkinyje rasite: lankčius šakutę ir šaukštelį (kampas pritaikomas pagal vaiko poreikius), puodelį su rankenomis, dubenėlį ir lėkštutę. Puodelio rankenos yra pakankamai plačios, todėl mažyliui bus patogu paimti ir lengva laikyti. Puodelio dugnas yra šiek tiek pasunkintas, kad vaikas galėtų lengvai ir stabiliai pastatyti. Pirmieji stalo įrankiai yra taip pat ergonomiški, neslystantys - patogūs suimti ir valdyti net patiems mažiausiems vaikučiams ar turintiems tam tikrų funkcinių, motorikos sunkumų. Be to, šiais įrankiais bus patogu valgyti tiek kairiarankiams, tiek ir dešiniarankiams. Tiek įrankiai, tiek puodelis yra pritaikyti ir neregiesiems: ant įrankių yra specialių ženklų iškili spauda, o puodelis yra pasunkintas. Savybės: - įrankiai lankstūs, ergonomiški, tinka tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams; - puodelis turi plačias rankenėles ir pasunkintą dugną, todėl jo statymas stabilesnis; - įrankiai ir puodelis pritaikyti regėjimo negalią turintiems vaikams; - itin maloni, kokybiška medžiaga; - galima plauti indaplovėje ir naudoti mikrobangų krosnelėje; - pagaminta iš itin kokybiškų, ilgaamžių medžiagų, be BPA; - medžiaga: polipropilenas (PP), t.y. medžiaga pasižyminti tvirtumu, atsparumu aplinkos poveikiui, lengvumu, tinkamam sąlyčiui su maistu. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Taip pat didelę šio gamintojo asortimento dalį sudaro prekės vaikams bei prekės kūdikiams. Maisto termosai, mobilios auklės, maisto trintuvai ir garintuvai, vaikiškos lėkštės ir kt. Visos prekės vaikams yra aukštos kokybės ir kuriamos pagal tėvų ir vaikų poreikį. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland indų rinkinys (mėtinis, 5 vnt.)

Kaina 20,90 €
Miniland indų rinkinys (mėtinis, 5 vnt.). Indų rinkinys pirmiesiems mažylio savarankiškiems valgymams. Rinkinyje rasite: lankčius šakutę ir šaukštelį (kampas pritaikomas pagal vaiko poreikius), puodelį su rankenomis, dubenėlį ir lėkštutę. Puodelio rankenos yra pakankamai plačios, todėl mažyliui bus patogu paimti ir lengva laikyti. Puodelio dugnas yra šiek tiek pasunkintas, kad vaikas galėtų lengvai ir stabiliai pastatyti. Pirmieji stalo įrankiai yra taip pat ergonomiški, neslystantys - patogūs suimti ir valdyti net patiems mažiausiems vaikučiams ar turintiems tam tikrų funkcinių, motorikos sunkumų. Be to, šiais įrankiais bus patogu valgyti tiek kairiarankiams, tiek ir dešiniarankiams. Tiek įrankiai, tiek puodelis yra pritaikyti ir neregiesiems: ant įrankių yra specialių ženklų iškili spauda, o puodelis yra pasunkintas. Savybės: - įrankiai lankstūs, ergonomiški, tinka tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams; - puodelis turi plačias rankenėles ir pasunkintą dugną, todėl jo statymas stabilesnis; - įrankiai ir puodelis pritaikyti regėjimo negalią turintiems vaikams; - itin maloni, kokybiška medžiaga; - galima plauti indaplovėje ir naudoti mikrobangų krosnelėje; - pagaminta iš itin kokybiškų, ilgaamžių medžiagų, be BPA; - medžiaga: polipropilenas (PP), t.y. medžiaga pasižyminti tvirtumu, atsparumu aplinkos poveikiui, lengvumu, tinkamam sąlyčiui su maistu. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Taip pat didelę šio gamintojo asortimento dalį sudaro prekės vaikams bei prekės kūdikiams. Maisto termosai, mobilios auklės, maisto trintuvai ir garintuvai, vaikiškos lėkštės ir kt. Visos prekės vaikams yra aukštos kokybės ir kuriamos pagal tėvų ir vaikų poreikį. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland lėlė kūdikis minkštu kūneliu (32 cm)

Kaina 25,90 €
Miniland lėlė kūdikis minkštu kūneliu (32 cm). Ši lėlytė pagaminta Ispanijoje. Jos rankytės, kojytės ir galvytė pagamintos iš vinilo, maloniai kvepiančio vanile. Pilvukas minkštas ir jaukus, todėl lėlytė tobulai tinka pasimylavimams. Tikrai patiks tiems vaikams, kurie mėgsta minkštus daiktus ir žaisliukus. Miniland lėlių kolekcija yra puiki edukacinė priemonė mokantis suvokti šeimos sampratą, taip pat pažinti įvairių lyčių ir rasių skirtumus ir panašumus. Miniland lėlės neverkia ir neskleidžia jokių garsų - leidžia vaikui žaisti laisvai, nesuponuojant jam konkretaus žaidimo modelio. Savybės: - minkštas kūnelis - lėlytę malonu apkabinti ir glaustis; - galvytė, rankos ir kojos pagamintos iš saugaus, kokybiško ir malonaus liesti vinilo; - turi lengvą, malonų vanilės kvapą. Lėlytė supakuota kartoninėje dėžutėje. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 10 mėnesių. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Adatėlių konstruktorius (36 el.)

Kaina 24,90 €
Adatėlių konstruktorius (36 el.). Svarbiausios šio žaidimo savybės yra lengvas jungimas ir neribotos galimybės! Kaladėlės sudarytos tarsi iš daugybės adatėlių, todėl kaladėles galima jungti skirtingais būdais. Tai kaladėlės, kurių pagalba lavinama smulkioji motorika, dėmesio koncentracija, psichomotoriniai įgūdžiai, rankų-akių koordinacija, loginis mąstymas. Rinkinyje rasite: - 36 skaidrių kaladėlių; - lankstinukas-vadovas. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Be to, Miniland vaikų žaislai ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir supakuoti taip, kad būtų puikus ir naudingas pasirinkimas kaip dovanos vaikams. Miniland asortimente skirtingų medžiagų žaislai: plastikiniai žaislai, ekologiško plastiko žaislai ir mediniai žaislai vaikams. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Taip pat Miniland nemažą gamybos dalį užima ir prekės vaikams bei prekės kūdikiams, tai: migdukai kūdikiams, vaikiškos naktinės lempos, vaikiškos gertuvės, maisto šildytuvai, maisto termosai, lėkštės vaikams, termometrai, mobilios auklės kūdikiams, hermetiški indeliai ir t.t. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland skaidrios kaladėlės (55 el.)

Kaina 29,90 €
Miniland skaidrios kaladėlės (55 el.). Konstravimo žaidimas, susidedantis iš 55 skirtingų dydžių ir 3 pagrindinių spalvų detalių. Mažieji galės sukurti daugybę derinių, taip dirbdami su psichomotoriniais įgūdžiais ir pagrindinėmis sąvokomis, tokiomis kaip spalvos, dydžiai ar simetrija. Rinkinyje taip pat rasite ir lankstinuką su idėjomis. Tai įdomus ir linksmas būdas mokytis spalvų, formų, žodžių, taip pat rūšiuoti pagal spalvas, formas ar sekas. Rinkinys dėl savo skaidrių medžiagų tinka naudoti kartu su šviesos stalu. Žaidžiant galėsite ne tik atlikti užduotis, tačiau ir kurti skirtingas kombinacijas bei atrasti, kokia spalva gaunama sumaišant skirtingas spalvas. Tai lavinamieji žaidimai, kurių pagalba lavinama smulkioji motorika, dėmesio koncentracija, psichomotoriniai įgūdžiai, rankų-akių koordinacija, loginis mąstymas. Kaladėlių dydis skirtingas, 4-ių narelių kaladėlės dydis: 3x2,5x3 cm. Rinkinyje rasite: - 55 skaidrių kaladėlių; - lankstinukas-vadovas. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Be to, Miniland vaikų žaislai ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir supakuoti taip, kad būtų puikus ir naudingas pasirinkimas kaip dovanos vaikams. Miniland asortimente skirtingų medžiagų žaislai: plastikiniai žaislai, ekologiško plastiko žaislai ir mediniai žaislai vaikams. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Taip pat Miniland nemažą gamybos dalį užima ir prekės vaikams bei prekės kūdikiams, tai: migdukai kūdikiams, vaikiškos naktinės lempos, vaikiškos gertuvės, maisto šildytuvai, maisto termosai, lėkštės vaikams, termometrai, mobilios auklės kūdikiams, hermetiški indeliai ir t.t. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 2 m. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland EKO didelis smėlio kastuvas ir grėblys (50 cm)

Kaina 9,90 €
Miniland EKO didelis smėlio kastuvas ir grėblys (50 cm). Tai itin aukštos kokybės plastiko, kuris atsparus aplinkos poveikiui, rinkinys pirmiesiems žaidimams smėlyje. Rinkinį sudaro didelis kastuvas ir gėblys, kurių ilgis net 50 cm. Su šiuo kastuvu ir grėbliu galėsite kastis bei grėbti tiek smėlį, tiek sniegą ir nebijoti, kad jie sulūš ar deformuosis. Visos žaislo dalys yra pagamintos iš ekologiškų medžiagų. Pagaminta Ispanijoje. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland EKO pirmasis smėlio rinkinys

Kaina 7,90 €
Miniland EKO pirmasis smėlio rinkinys. Itin aukštos kokybės EKO plastiko rinkinys pirmiesiems žaidimams smėlyje. Pastelinių spalvų smėlio rinkinys vaikams. Smėlio rinkinys pagamintas iš ekologiškų medžiagų. Dėl savo itin tvirtos medžiagų formulės rinkinys tvirtas ir ilgaamžis, todėl puikiai tinka ir ugdymo įstaigoms, vaikų darželiams, t.y. intensyviam naudojimui. Visas dalis galima laikyti ir transportuoti kibirėlyje. Detalės mažesnės - patogios patiems mažiausiems. Savybės: - rinkinys sudarytas iš 4 dalių; - nedidelis dydis - tobulas mažoms rankytėms; - smėlio žaislai pagaminti iš EKO plastiko; - rinkinyje rasite: kibirėlį (17x12 cm), grėbliuką (13 cm), semtuvėlį (13 cm), kastuvėlį (13 cm); - rinkinio medžiaga itin tvirta ir ilgaamžė, todėl tinka vaikų darželiams, ugdymo centrams. Visos žaislo dalys yra pagamintos iš ekologiškų medžiagų. Pagaminta Ispanijoje. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1,5 metų. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland EKO smėlio formelių rinkinys (4 vnt.)

Kaina 7,90 €
Miniland EKO smėlio formelių rinkinys (4 vnt.). Tai itin aukštos kokybės EKO plastiko rinkinys pirmiesiems žaidimams smėlyje. Formelės leis kurti be apribojimų paplūdimyje, smėlio dėžėje ar galbūt net sniege. Statykite pilis arba kurkite monstrus, gėles, robotukus ir t.t. Dėl savo itin tvirtos medžiagų formulės rinkinys tvirtas ir ilgaamžis, todėl puikiai tinka ir ugdymo įstaigoms, vaikų darželiams, t.y. intensyviam naudojimui. Rinkinyje rasite: sraigės, drugelio, kirmėliuko ir boružėlės formeles, arba jas panaudosite kaip: apskritimą, kvadratą, trikampį ir pusmėnulį. Didžiausios (sraigės) formelės dydis: 14x14x4 cm, mažiausios (boružėlės): 5,5x5,5x3,5 cm. Visos žaislo dalys yra pagamintos iš ekologiškų medžiagų. Pagaminta Ispanijoje. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland EKO smėlio rinkinys

Kaina 13,90 €
Miniland EKO smėlio rinkinys. Itin aukštos kokybės EKO plastiko rinkinys pirmiesiems žaidimams smėlyje. Pastelinių spalvų smėlio rinkinys vaikams. Smėlio rinkinys pagamintas iš ekologiškų medžiagų (60 % biopolietileno ir 40 % perdirbto polipropileno). Dėl savo itin tvirtos medžiagų formulės rinkinys tvirtas ir ilgaamžis, todėl puikiai tinka ir ugdymo įstaigoms, vaikų darželiams, t.y. intensyviam naudojimui. Visas dalis galima laikyti ir transportuoti kibirėlyje. Savybės: - rinkinys sudarytas iš 4 dalių; - smėlio žaislai pagaminti iš EKO plastiko; - rinkinio medžiaga itin tvirta ir ilgaamžė, todėl tinka vaikų darželiams, ugdymo centrams; - kibirėlio dydis: 18x19,5 cm, kastuvėlio ilgis: 24 cm. Visos žaislo dalys yra pagamintos iš ekologiškų medžiagų. Pagaminta Ispanijoje. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1,5 metų. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland lėlė mergaitė turinti baltmę (38 cm.)

Kaina 39,95 €
Miniland lėlė mergaitė turinti baltmę (38 cm.). Miniland lėlių kolekcija yra puiki edukacinė priemonė mokantis suvokti šeimos sampratą, taip pat pažinti įvairių lyčių ir rasių skirtumus ir panašumus. Miniland lėlės neverkia ir neskleidžia jokių garsų - leidžia vaikui žaisti laisvai, nesuponuojant jam konkretaus žaidimo modelio. Savybės: - anatomiškai proporciška - atitinka tikro vaiko proporcijas, neiškreipia vaiko suvokimo apie žmogaus kūną; - pagaminta iš saugaus, kokybiško ir malonaus liesti vinilo; - turi lengvą, malonų vanilės kvapą; - galvytė, rankytės ir kojytės gali būti pasukamos; - rinkinyje lėlytė aprengta mielu rausvumegztu romperiuku; - supakuota gražioje dėžutėje - puikiai tinka kaip dovana; - produktas pažymėtas CE ženklu; - rekomenduojama vaikams nuo 10 mėn. Apdovanojimai: - AFJ 2023; - Silver Winner Play for Change Awards 2022; - Gold Winner Play for Change Awards 2021; - Best Toy 2022 Spanish Asociation of Toy Manufacturers 2022; - Toty 2022 finalist; - Toy Awards 2022 serPadres. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 10 mėn. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland sensorinis kaktusas

Kaina 29,90 €
Miniland sensorinis kaktusas. Šis kaktuso formos sensorinis žaislas turi 8 lanksčias, sujungiamas dalis įvairių tekstūrų ir spalvų. Žaislas auga drauge su mažyliu, kadangi kaktuso dalys yra didelės, silikoninės ir tekstūrinės, mažylis gali jas drąsiai naudoti kaip kramtuką, vėliau jungti vieną su kita ir galiausiai "auginti" savo kaktusą tvirtinant detales prie medinio pagrindo. Žaisdamas vaikas ugdo šiuos įgūdžius: erdvinis suvokimas, smulkioji motorika, rankų-akių koordinacija, loginis mąstymas, problemų sprendimo įgūdžiai. Savybės: - 8 didelės, silikoninės tekstūrinės kaktuso dalys galimos naudoti kaip kramtukai; - silikoninių detalių dydis: 8x8 cm; - detales galite jungti tarpusavyje, vėliau ant medinio pagrindo; - kaktuso aukštis apie: 38 cm. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis 0.2TOG (8-24 mėn.)

Kaina 35,50 €
Miegmaišis skirtas vaikams nuo 8 mėnesių, kurie jau išaugo iš pirmo „ergoPouch“ miegmaišio-kokono. Pagamintas iš natūralių kvėpuojančių ir tamprių medžiagų, kurios užtikrina miego ramybę ir komfortą. Dvipusis užtrauktukas leis pakeisti sauskelnes neišimant vaiko iš miegmaišio, o platesnė apatinė dalis leis patogiai ištiesti kojytes. „ErgoPouch“ miegmaišis yra saugus jūsų vaikui - jam suteiktas Tarptautinio klubų displazijos instituto „sveiko klubams“ vardas. TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 0.2 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 24 ° C. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus miegmaišis su dvipusiu užtrauktuku; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: 55% ekologiška medvilnė, 5% elastanas.   Amžius: nuo 8 iki 24 mėnesių. Svoris: 8-14 kg. Dydis: 68-92 cm Matmenys: - bendras ilgis 90 cm; - plotis ties  krūtine 30 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis 1.0TOG (3-12 mėn.)

Kaina 35,50 €
Miegmaišis skirtas vaikams nuo 3 mėnesių, kurie jau išaugo iš pirmo „ergoPouch“ miegmaišio-kokono. Pagamintas iš natūralių kvėpuojančių ir tamprių medžiagų, kurios užtikrina miego ramybę ir komfortą. Dvipusis užtrauktukas leis pakeisti sauskelnes neišimant vaiko iš miegmaišio, o platesnė apatinė dalis leis patogiai ištiesti kojytes. „ErgoPouch“ miegmaišis yra saugus jūsų vaikui - jam suteiktas Tarptautinio klubų displazijos instituto „sveiko klubams“ vardas. TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 1.0 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 21 ° C iki 24 ° C. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus miegmaišis su dvipusiu užtrauktuku; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: 55% ekologiška medvilnė, 40% bambuko pluoštas, 5% elastanas.   Amžius: nuo 3 iki 12 mėnesių. Svoris: 6-10 kg. Dydis: 62-76 cm Matmenys: - bendras ilgis 79 cm; - plotis ties  krūtine 28 cm; - plotis ties klubais 27 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis kūdikiui 1.0TOG (6-12 mėn.)

Kaina 34,50 €
Tai 2 viename - novatoriškas kokonas ir miegmaišis kūdikiui. Pradžioje tai ergonomiškas kokoniukas, kuris leis Jūsų mažyliui ramiau miegoti, kad nevalingi judesiai (Moro refleksai) miegant netrikdytų ir nepažadintų mažylio. Skirtingai nuo tradicinių kokonų, šį itin patogu naudoti, kadangi kokonas turi dvipusį užtrauktuką, taigi nereikia vaiko vystyti, vynioti ar norint pakeisti sauskelnes visą išvynioti. Vėliau atsegus rankovių angas tai taps jaukiu miegmaišiu, kurį patogiai naudosite tiek namuose, tiek pasivaikščiojimų metu. Miegmaišiams naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos (organinė medvilnė), kurios yra lengvos ir kvėpuojančios bei užtrikrina saugų ir patogų miegelį. „ErgoPouch“ miegmaišis yra saugus jūsų vaikui - jam suteiktas Tarptautinio klubų displazijos instituto „sveiko klubams“ vardas. Miegmaišiai gaminami tik iš GOTS sertifikuotų medžiagų , t.y. tekstilė pagaminta aplinkai nekenksmingai ir socialiai atsakingai. Gamyboje nenaudojamas priverstinis darbas ar vaikų darbas, pavojingos medžiagos, o tekstilės pluoštai gaminami ne mažiau nei 70 proc. ekologiškų pluoštų.   TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 1.0 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 21 ° C iki 24 ° C. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus kokonas su dvipusiu užtrauktuku; - kokone sukuriamas panašus jausmas kaip gimdoje; - nuramina ir suteikia vaikui saugumo jausmą; - kokono rankovės atsegamos ir galima naudoti kaip miegmaišį; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: - 55% ekologiška medvilnė; - 40% bambuko pluoštas; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 6 iki 12 mėnesių. Svoris: 8-10 kg. Dydis: 68-76 cm Matmenys: - bendras ilgis 76 cm; - plotis ties  krūtine 27 cm; - plotis ties klubais 34 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis kūdikiui 1.0TOG (6-12 mėn.)

Kaina 35,50 €
Tai 2 viename - novatoriškas kokonas ir miegmaišis kūdikiui. Pradžioje tai ergonomiškas kokoniukas, kuris leis Jūsų mažyliui ramiau miegoti, kad nevalingi judesiai (Moro refleksai) miegant netrikdytų ir nepažadintų mažylio. Skirtingai nuo tradicinių kokonų, šį itin patogu naudoti, kadangi kokonas turi dvipusį užtrauktuką, taigi nereikia vaiko vystyti, vynioti ar norint pakeisti sauskelnes visą išvynioti. Vėliau atsegus rankovių angas tai taps jaukiu miegmaišiu, kurį patogiai naudosite tiek namuose, tiek pasivaikščiojimų metu. Miegmaišiams naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos (organinė medvilnė), kurios yra lengvos ir kvėpuojančios bei užtrikrina saugų ir patogų miegelį. „ErgoPouch“ miegmaišis yra saugus jūsų vaikui - jam suteiktas Tarptautinio klubų displazijos instituto „sveiko klubams“ vardas. Miegmaišiai gaminami tik iš GOTS sertifikuotų medžiagų , t.y. tekstilė pagaminta aplinkai nekenksmingai ir socialiai atsakingai. Gamyboje nenaudojamas priverstinis darbas ar vaikų darbas, pavojingos medžiagos, o tekstilės pluoštai gaminami ne mažiau nei 70 proc. ekologiškų pluoštų.   TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 1.0 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 21 ° C iki 24 ° C. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus kokonas su dvipusiu užtrauktuku; - kokone sukuriamas panašus jausmas kaip gimdoje; - nuramina ir suteikia vaikui saugumo jausmą; - kokono rankovės atsegamos ir galima naudoti kaip miegmaišį; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: - 55% ekologiška medvilnė; - 40% bambuko pluoštas; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 6 iki 12 mėnesių. Svoris: 8-10 kg. Dydis: 68-76 cm Matmenys: - bendras ilgis 76 cm; - plotis ties  krūtine 27 cm; - plotis ties klubais 34 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis kūdikiui 1.0TOG (6-12 mėn.)

Kaina 34,50 €
Tai 2 viename - novatoriškas kokonas ir miegmaišis kūdikiui. Pradžioje tai ergonomiškas kokoniukas, kuris leis Jūsų mažyliui ramiau miegoti, kad nevalingi judesiai (Moro refleksai) miegant netrikdytų ir nepažadintų mažylio. Skirtingai nuo tradicinių kokonų, šį itin patogu naudoti, kadangi kokonas turi dvipusį užtrauktuką, taigi nereikia vaiko vystyti, vynioti ar norint pakeisti sauskelnes visą išvynioti. Vėliau atsegus rankovių angas tai taps jaukiu miegmaišiu, kurį patogiai naudosite tiek namuose, tiek pasivaikščiojimų metu. Miegmaišiams naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos (organinė medvilnė), kurios yra lengvos ir kvėpuojančios bei užtrikrina saugų ir patogų miegelį. „ErgoPouch“ miegmaišis yra saugus jūsų vaikui - jam suteiktas Tarptautinio klubų displazijos instituto „sveiko klubams“ vardas. Miegmaišiai gaminami tik iš GOTS sertifikuotų medžiagų , t.y. tekstilė pagaminta aplinkai nekenksmingai ir socialiai atsakingai. Gamyboje nenaudojamas priverstinis darbas ar vaikų darbas, pavojingos medžiagos, o tekstilės pluoštai gaminami ne mažiau nei 70 proc. ekologiškų pluoštų.   TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 1.0 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 21 ° C iki 24 ° C. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus kokonas su dvipusiu užtrauktuku; - kokone sukuriamas panašus jausmas kaip gimdoje; - nuramina ir suteikia vaikui saugumo jausmą; - kokono rankovės atsegamos ir galima naudoti kaip miegmaišį; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: - 55% ekologiška medvilnė; - 40% bambuko pluoštas; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 6 iki 12 mėnesių. Svoris: 8-10 kg. Dydis: 68-76 cm Matmenys: - bendras ilgis 76 cm; - plotis ties  krūtine 27 cm; - plotis ties klubais 34 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.