Naujos prekės

Aktyvūs filtrai

Miniland varžtukų mozaika (181 det.)

Kaina 18,50 €
Miniland varžtukų mozaika (181 det.). Smagus rinkinys, kurį naudojant galėsite kurti 2 ar 3 dimensijų objektus. Kūrybos procesas bus tikrai įdomus, nes viską kurti reikės naudojant atsuktuvą ir raktą - argi tai ne šaunu? Rinkinyje rasite lentą (24 cm.), 181 įvairių susukamų detalių, 12 užduočių kortelių. Miniland - tai ženklas, kuris specializuojasi švietimui skirtuose produktuose. Šis ženklas kuria produktus pedagogams ir tėvams, kuriems svarbu su kuo žaidžia jų atžalos. Pagrindinis Miniland šūkis - "Mokykis žaisdamas". Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Meli Maxi konstruktorius (50 el.)

Kaina 14,70 €
Meli Maxi konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis konstruktorius (400 el.)

Kaina 9,80 €
Meli Minis konstruktorius (400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (300 el.)

Kaina 16,00 €
Meli Basic konstruktorius (300 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik konstruktorius (300 el.)

Kaina 18,50 €
Meli Stik konstruktorius (300 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Mublo konstruktorius vaikams (100 el.)

Kaina 18,50 €
Mublo konstruktorius vaikams (100 el.). Pradėkite savo nuotykius su Mublo - šis startinis rinkinys puikiai tam tiks. Šis rinkinys leis atrasti neribotas šių neįprastų ir įdomių kaladėlių galimybes. Kaladėlių kraštai suapvalinti, detalės gali būti tiesios arba lenktis per pusę. Kaladėlės tarpusavyje jungiamos specialiais kabliukais.   Padovanokite savo mažyliui Mublo, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://mublo.pl/instructions/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba perlenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - detalės dydis: 7,8 cm. Mublo - spalvingas ir neįprastas patentuoto dizaino konstruktorius. Leiskite atsiverti savo vaiko kūrybiškumui ir vaizduotei su šiuo konstruktoriumi! Vaikiškas konstruktorius sodrių, ryškių spalvų, taigi patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms.Mublo konstruktorius vaikams lavins mažųjų smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, loginį mąstymą. Dėliojant kaladėles mažieji ugdys savo kantrybę ir dėmesio koncentravimą. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (500 el.)

Kaina 16,00 €
Gami konstruktorius (500 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 500 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

ergoPouch Swaddle miegmaišis kūdikiui 0.2TOG (3-6 mėn.)

Kaina 32,50 €
Tai 2 viename - novatoriškas kokonas ir miegmaišis kūdikiui. Pradžioje tai ergonomiškas kokoniukas, kuris leis Jūsų mažyliui ramiau miegoti, kad nevalingi judesiai (Moro refleksai) miegant netrikdytų ir nepažadintų mažylio. Skirtingai nuo tradicinių kokonų, šį itin patogu naudoti, kadangi kokonas turi dvipusį užtrauktuką, taigi nereikia vaiko vystyti, vynioti ar norint pakeisti sauskelnes visą išvynioti. Vėliau atsegus rankovių angas tai taps jaukiu miegmaišiu, kurį patogiai naudosite tiek namuose, tiek pasivaikščiojimų metu. Miegmaišiams naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos (organinė medvilnė), kurios yra lengvos ir kvėpuojančios bei užtrikrina saugų ir patogų miegelį.   TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 0.2 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 24 ° C. Tai pats ploniausias miegmaišis, idealiai tinkantis vasarai ar naudojimui namuose. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus kokonas su dvipusiu užtrauktuku; - kokone sukuriamas panašus jausmas kaip gimdoje; - nuramina ir suteikia vaikui saugumo jausmą; - kokono rankovės atsegamos ir galima naudoti kaip miegmaišį; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: - 95% ekologiška medvilnė; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 3 iki 6 mėnesių. Svoris: 6-8 kg. Dydis: 70 cm Matmenys: - bendras ilgis 70 cm; - plotis ties  krūtine 23 cm; - plotis ties klubais 34 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis kūdikiui 0.2TOG (0-3 mėn.)

Kaina 29,50 €
Tai 2 viename - novatoriškas kokonas ir miegmaišis kūdikiui. Pradžioje tai ergonomiškas kokoniukas, kuris leis Jūsų mažyliui ramiau miegoti, kad nevalingi judesiai (Moro refleksai) miegant netrikdytų ir nepažadintų mažylio. Skirtingai nuo tradicinių kokonų, šį itin patogu naudoti, kadangi kokonas turi dvipusį užtrauktuką, taigi nereikia vaiko vystyti, vynioti ar norint pakeisti sauskelnes visą išvynioti. Vėliau atsegus rankovių angas tai taps jaukiu miegmaišiu, kurį patogiai naudosite tiek namuose, tiek pasivaikščiojimų metu. Miegmaišiams naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos (organinė medvilnė), kurios yra lengvos ir kvėpuojančios bei užtrikrina saugų ir patogų miegelį.   TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 0.2 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 24 ° C. Tai pats ploniausias miegmaišis, idealiai tinkantis vasarai ar naudojimui namuose. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus kokonas su dvipusiu užtrauktuku; - kokone sukuriamas panašus jausmas kaip gimdoje; - nuramina ir suteikia vaikui saugumo jausmą; - kokono rankovės atsegamos ir galima naudoti kaip miegmaišį; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: - 95% ekologiška medvilnė; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 0 iki 3 mėnesių. Svoris: 3-6 kg. Dydis: 62 cm Matmenys: - bendras ilgis 60 cm; - plotis ties  krūtine 21 cm; - plotis ties klubais 30 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch Swaddle miegmaišis kūdikiui 0.2TOG (0-3 mėn.)

Kaina 29,50 €
Tai 2 viename - novatoriškas kokonas ir miegmaišis kūdikiui. Pradžioje tai ergonomiškas kokoniukas, kuris leis Jūsų mažyliui ramiau miegoti, kad nevalingi judesiai (Moro refleksai) miegant netrikdytų ir nepažadintų mažylio. Skirtingai nuo tradicinių kokonų, šį itin patogu naudoti, kadangi kokonas turi dvipusį užtrauktuką, taigi nereikia vaiko vystyti, vynioti ar norint pakeisti sauskelnes visą išvynioti. Vėliau atsegus rankovių angas tai taps jaukiu miegmaišiu, kurį patogiai naudosite tiek namuose, tiek pasivaikščiojimų metu. Miegmaišiams naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos (organinė medvilnė), kurios yra lengvos ir kvėpuojančios bei užtrikrina saugų ir patogų miegelį.   TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 0.2 TOG pataria šį miegmaišį naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 24 ° C. Tai pats ploniausias miegmaišis, idealiai tinkantis vasarai ar naudojimui namuose. Kad būtų lengviau sekti aplinkos temperatūrą, miegmaišio pakuotėje yra termometras, kurį galėsite išsikirpti ir nešiotis su savimi.   Savybės: - patogus kokonas su dvipusiu užtrauktuku; - kokone sukuriamas panašus jausmas kaip gimdoje; - nuramina ir suteikia vaikui saugumo jausmą; - kokono rankovės atsegamos ir galima naudoti kaip miegmaišį; - kokybiškos, natūralios medžiagos; - lengva pakeisti sauskelnes; - aprangos indikatoriai pagal aplinkos temperatūrą. Medžiaga: - 95% ekologiška medvilnė; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 0 iki 3 mėnesių. Svoris: 3-6 kg. Dydis: 60 cm Matmenys: - bendras ilgis 60 cm; - plotis ties  krūtine 20 cm; - plotis ties klubais 30 cm. 2021 Made for Mums Awords Bronze „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

3 Sprouts veliūrinės vaikiškos pakabos (15 vnt.)

Kaina 15,95 €
3 Sprouts veliūrinės vaikiškos pakabos (15 vnt.). Pakabos vaikiškiems ir kūdikių rūbams leis užtikrinti tvarką spintoje. Pakabų kabliukas yra metalinis, o pati pakaba dengta tarsi veliūru, kuris leidžia kabinti įvairius vaikiškus drabužėlius nebijant, kad jie nuslys. Savybės: - pakabų dydis pritaikytas vaikiškiems ir kūdikių drabužiams; - pakaba tarsi veliūrinė, tai užtikrina, kad vaikiški rūbai nenuslys; - rinkinyje 15 vnt.; - matmenys: 20,5x29,5 cm. 3 Sprouts yra Kanados prekinis ženklas, kuris nuo 2007 m. gamina aukštos kokybės prekes vaikams. Visi šios formos produktai pasižymi unikaliu dizainu ir praktiškumu. Kompaniją įkūrė trys draugai, o jų kuriamos prekės jau pripažintos, kaip unikalios ir modernios prekės vaikams. Gertuvės vaikams, užkandžių dėžutės vaikams, vaikų kambario dekoro detalės (daiktadėžės, vaikiškos pakabos, žaislų krepšiai) ir kitos prekės vaikams, kurios yra unikalaus ir atpažįstamo dizaino. Ypatingai klientų pamėgtos šio gamintojo vaikiškos gertuvės, kurios yra paprasto, subtilaus ir mielo dizaino, be to, gertuvės vaikams lengvai prižiūrimos. GAMINTOJAS: 3 Sprouts, Kanada.

ergoPouch šliaužtinukas kūdikiui 1.0TOG (12 mėn.)

Kaina 34,95 €
ergoPouch šliaužtinukas kūdikiui 1.0TOG (12 mėn.). Australų prekės ženklo ergoPouch minkštas ir patogus šliaužtinukas suteiks Jūsų mažyliui visišką judėjimo laisvę, o Jums bus patogu keisti sauskelnes. Pagaminta iš aukštos kokybės ekologiškos medvilnės, lengvos, kvėpuojančios medžiagos, kuri suteiks Jūsų mažyliui patogumo ir komforto tiek dieną, tiek naktį. Savybės: - minkšta, elastinga, ekologiškos medvilnės medžiaga; - ilgas ir patogus užtrauktukas, atsegamas tiek nuo kakliuko, tiek nuo nugarytės (du užsegimai), leidžia patogiai pakeisti sauskelnes net ir naktį; - rankovės ir klešnės turi paslėptus atvartėlius, kuriuos atlenkę uždengsite rankytes ir pėdutes (vietoje pirštinyčių ir kojinyčių). TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 1.0 TOG pataria šį šliaužtinuką naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 21 ° C iki 24 ° C. Idealiai tinkantis vasarai ar naudojimui namuose. Jei aplinkos temperatūrą miego metu mažesnė rekomenduojame papildomai naudoti miegmaišį arba po apačią rengti smėlinuką. Medžiaga: - 55% ekologiška medvilnė; - 40% bambuko pluoštas; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 12 mėnesių. Svoris: iki 12 kg. Dydis: 84 cm. Matmenys: - visas ilgis 78 cm. „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

ergoPouch šliaužtinukas kūdikiui 1.0TOG (6-12 mėn.)

Kaina 34,95 €
ergoPouch šliaužtinukas kūdikiui 1.0TOG (6-12 mėn.). Australų prekės ženklo ergoPouch minkštas ir patogus šliaužtinukas suteiks Jūsų mažyliui visišką judėjimo laisvę, o Jums bus patogu keisti sauskelnes. Pagaminta iš aukštos kokybės ekologiškos medvilnės, lengvos, kvėpuojančios medžiagos, kuri suteiks Jūsų mažyliui patogumo ir komforto tiek dieną, tiek naktį. Savybės: - minkšta, elastinga, ekologiškos medvilnės medžiaga; - ilgas ir patogus užtrauktukas, atsegamas tiek nuo kakliuko, tiek nuo nugarytės (du užsegimai), leidžia patogiai pakeisti sauskelnes net ir naktį; - rankovės ir klešnės turi paslėptus atvartėlius, kuriuos atlenkę uždengsite rankytes ir pėdutes (vietoje pirštinyčių ir kojinyčių). TOG yra skalė, leidžianti pritaikyti vaiko aprangą pagal aplinkos temperatūrą. Su šiuo žymėjimo tėvams itin lengva nuspręsti, kaip rengti mažylį. 1.0 TOG pataria šį šliaužtinuką naudoti, kai aplinkos temperatūra yra nuo 21 ° C iki 24 ° C. Idealiai tinkantis vasarai ar naudojimui namuose. Jei aplinkos temperatūrą miego metu mažesnė rekomenduojame papildomai naudoti miegmaišį arba po apačią rengti smėlinuką. Medžiaga: - 55% ekologiška medvilnė; - 40% bambuko pluoštas; - 5% elastanas.   Amžius: nuo 6 iki 12 mėnesių. Svoris: iki 10 kg. Dydis: 76 cm. Matmenys: - visas ilgis 67 cm. „ergoPouch“ yra Australijos kompanija, kurianti ir gaminanti aukštos kokybės kūdikių kokonus ir miegmaišius bei kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė nuo bemiegių naktų pavargusi mama Alina Sack. Pirmojo pasiūto kokono dėka jos mažylio miego kokybė pagerėjo. Alina nusprendė padėti ir kitoms mamoms, todėl sukūrė „ergoPouch“. Visi „ergoPouch“ gaminiai gaminami tik iš natūralių, kvėpuojančių pluoštų, tokių kaip organinė medvilnė ir bambukas. Dizainai sukurti pagal ergonomiškas formas, todėl leidžia sveikai vystytis ir augti vaikui. Tarptautinis klubų displazijos institutas oficialiai pripažino produktus „sveikais klubams“. Visi produktai taip pat pažymėti TOG įvertinimais, kurie leidžia lengvai parinkti tinkamą kūdikiui aprangą pagal aplinkos temperatūrą. GAMINTOJAS: ergoPouch, Australija.

Miniland EKO rūšiavimo žaidimas

Kaina 17,50 €
Miniland rūšiavimo žaidimas. Tai puikus žaidimas statymui, rūšiavimui ir smulkiosios motorikos veikloms su pincetu. Rinkinyje rasite specialų pincetą, kuris tinka mažyliams nuo 2 metų. Šis pincetas leis stiprinti mažąsias rankytes. Lavinami įgūdžiai itin svarbūs vėlesniam laikotarpyje mokantis rašyti. Ar žinojote, kad viso pasaulio vaikų darželiuose veiklos su pincetais yra viena labiausiai rekomenduojamų veiklų, kadangi dėl didelio vaikų piktnaudžiavimo ekranais, šiek pratimai (o vėliau ir rašymas) tampa vis sudėtingesni? Be to, su šiuo žaislu mažieji galės statyti bokštą iš indelių bei rūšiuoti kriaušes pagal spalvas. Surūšiuokite vaisius pagal spalvas dėliodami juos pincetu. Mažesniems vaikams sudėkite rūšiavimo indelius šalia vienas kito, kad vaikui nereikėtų toli "nešti" vaisių. Vyresniems tarpus didinkite, kad vaikas kuo ilgiau pincetu "išlaikytų" vaisius. Savybės: - 6 skirtingų spalvų indeliai ir atitinkamų spalvų kriaušės, 1 pincetas; - žaidimo metu vaikas gali statyti bokštą, rūšiuoti ir mokytis dirbti su pincetu; - žaidimas lavina rankų-akių koordinaciją, smulkiąją motoriką, kas itin svarbu vėliau mokantis rašyti. Visos žaislo dalys yra pagamintos: iš perdirbto plastiko ir augalinės kilmės medžiagų. Pagaminta Ispanijoje. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland skaidrus lavinamasis rinkinys

Kaina 15,30 €
Miniland lavinamasis rinkinys. Permatomas plastikinis stovas, sudarytas iš 5 skilčių ir 50 skirtingų spalvų ir formų dalių. Tai patraukli manipuliacinė medžiaga, labai naudinga smagiai dirbant su klasifikavimu ir serijų pažinimu. Rinkinyje yra ir skaidrūs vis sudėtingesnio lygio veiklų lapai, kurie padės susipažinti su pagrindinėmis matematinėmis sąvokomis, o kartu pagerinti gebėjimą susikaupti bei smagiai praleisti laiką. Taip pat naudojantis rinkinyje esančiomis virvelėmis galėsite atlikti ir vėrimo užduotėles. Rinkinys dėl savo skaidrių medžiagų tinka naudoti kartu su šviesos stalu. Rinkinyje rasite: - stovą; - 50 spalvotų skaidrių detalių; - 2 virveles; - 14 skaidrių užduočių kortelių; - lankstinuką. Miniland - tai ženklas, kuris specializuojasi švietimui skirtuose produktuose. Šis ženklas kuria produktus pedagogams ir tėvams, kuriems svarbu su kuo žaidžia jų atžalos. Pagrindinis Miniland šūkis - "Mokykis žaisdamas". Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland lavinamasis žaidimas Skaičiuok ir rūšiuok mašinas

Kaina 16,00 €
Miniland lavinamasis žaidimas Skaičiuok ir rūšiuok mašinas. Vaikams patrauklus ir linksmas žaidimas, kuris leis rūšiuoti, skaičiuoti, pažinti spalvas ir formas. Skirtingų spalvų transporto priemones (lėktuvus, mašinas, traukinius, autobusus, ekskavatorius ir sunkvežimius) mažylis turės surūšiuoti pagal pateiktų užduočių kortelių užduotis: pagal spalvas, rūšį, skaičius ar logines sekas. Formeles taip pat galėsite naudoti ir įprastiniams rūšiavimams pagal spalvas ar formas bei skaičiukų ar pirmųjų aritmetinių funkcijų mokymuisi. Tai lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų, kurie padės mažyliams lavinti smulkiąją motoriką, loginį mąstymą bei leis pažinti skaičius ir pirmuosius aritmetinius veiksmus. Transporto priemonės pakankamai didelės (~5 cm.) bei galės būti naudojamos ne tik užduotims, bet ir vaidmenų žaidimams. Rinkinyje rasite: - 36 transporto priemones (6 spalvų ir 6 rūšių); - 10 užduočių kortelių; - mokymo gidą anglų kalba ir su vaizdiniais užduočių atsakymais. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland bokštas-rūšiuoklė (16 el.)

Kaina 13,25 €
Miniland bokštas-rūšiuoklė (16 el.) Klasikinis statymo bokštas, kuris sustatytas siekia net 95 cm.! Bokštas sudedamas iš 10 skirtingų dydžių spalvotų indelių. Ant kiekvieno iš indelių yra užrašytas skaičius: ant mažiausio - 1, ant didžiausio - 10. Mažyliui tikrai patiks statyti šiuo kokybiškos, malonios medžiagos indelius tiek vieną ant kito, tiek vieną į kitą. Visus indelius galėsite sudėti į kibirėlį, kurio dangtelis taip pat yra ir 4 formų rūšiuoklė. Kibirėlio dydis: 13x13x16,5 cm. Miniland - tai ženklas, kuris specializuojasi švietimui skirtuose produktuose. Šis ženklas kuria produktus pedagogams ir tėvams, kuriems svarbu su kuo žaidžia jų atžalos. Pagrindinis Miniland šūkis - "Mokykis žaisdamas". Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 m. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland skaidrus varstymo žaidimas

Kaina 12,50 €
Miniland skaidrus varstymo žaidimas. Tai įdomus ir linksmas būdas mokytis spalvų, formų, žodžių, taip pat rūšiuoti pagal spalvas, formas ar sekas. Rinkinys dėl savo skaidrių medžiagų tinka naudoti kartu su šviesos stalu. Žaidžiant galėsite ne tik atlikti užduotis, tačiau ir kurti skirtingas kombinacijas bei atrasti, kokia spalva gaunama sumaišant skirtingas spalvas. Tai lavinamieji žaidimai, kurių pagalba lavinama smulkioji motorika, dėmesio koncentracija, psichomotoriniai įgūdžiai, rankų-akių koordinacija, loginis mąstymas. Taip pat detalės galima naudoti kalbiniams įgūdžiams lavinti, spalvoms pažinti. Rinkinyje rasite: - 8 skirtingas 4 spalvų formas (iš viso 32 elementų: namas, eglė, mašina, obuolys, raktas, ančiukas, laivas, meškiukas); - 4 medvilnines virveles; - 10 skaidres užduočių korteles (jas taip pat galėsite naudoti ant šviesos stalo). Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland varstymo žaidimas Pasaulio vaikai

Kaina 20,25 €
Miniland varstymo žaidimas Pasaulio vaikai. Tai nuostabus rinkinys, kurio dėka mažylis siūdamas rūbelius ne tik lavins savo smulkiąją motoriką, tačiau ir susipažins su skirtingomis rasėmis. Žaidimas lavina psichomotorinius įgūdžius, rankų-akių koordinaciją bei smulkiąją motoriką. Rinkinyje rasite: - 6 gumines ir lanksčias skirtingų rasių vaikų formeles su skylutėmis rūbų prisiuvimui (18x12 cm); - 12 lanksčių rūbų detalių; - 6 spalvotų raištelių; - 6 didelių plastikinių spalvotų adatų (12 cm). Miniland - tai ženklas, kuris specializuojasi švietimui skirtuose produktuose. Šis ženklas kuria produktus pedagogams ir tėvams, kuriems svarbu su kuo žaidžia jų atžalos. Pagrindinis Miniland šūkis - "Mokykis žaisdamas". Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. Rinkinyje yra ilgų virvučių, pavojus pasismaugti. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland emocijų kaladėlės Emotiblocks

Kaina 11,89 €
Miniland emocijų kaladėlės Emotiblocks. Kaladėlių rinkinys su keičiamomis dalimis, leidžiantis laisvai kurti mielus skirtingų rasių, lyčių ir emocijų personažus. Daugiau nei 100 galimų kombinacijų! Kartu su veiklos kortelėmis tai puiki lavinamoji priemonė susipažinti su pagrindinėmis emocijomis, rasėmis, lytimis. Be to, mažiesiems tai gali ir vaidmenų žaidimas, kai jie kurs savo mėgiamus veikėjus. O gal tai taps priemone, kuri palengvins vaiko emocijų išreiškimą? Be to, naudodamiesi Miniland edukacine platforma miniland Teach&play ( https://www.minilandteachandplay.com/en ) galėsite kaladėles naudoti su interaktyvia programėle ir užduotimis. Vienos kaladėlės dydis: 7,5x6,5x4 cm. Rinkinyje rasite: - 6 žmogeliukai (sudaryti iš kūno, galvos ir plaukų); - 6 veiklos kortelės; - žaidimo vadovas. Apdovanojimai: - Pal Awards 2019; - Best Toy 2015; - Dr. Toy's 10 Best Games; - Dr. Toy's 100 Best 2015; - Parent's Choice Approved; - 1st. All Dads Award 2015. Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Be to, Miniland vaikų žaislai ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir supakuoti taip, kad būtų puikus ir naudingas pasirinkimas kaip dovanos vaikams. Miniland asortimente skirtingų medžiagų žaislai: plastikiniai žaislai, ekologiško plastiko žaislai ir mediniai žaislai vaikams. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai. Taip pat Miniland nemažą gamybos dalį užima ir prekės vaikams bei prekės kūdikiams, tai: migdukai kūdikiams, vaikiškos naktinės lempos, vaikiškos gertuvės, maisto šildytuvai, maisto termosai, lėkštės vaikams, termometrai, mobilios auklės kūdikiams, hermetiški indeliai ir t.t. Produktas pažymėtas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų. GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Meli Maxi pagrindas (6 vnt.)

Kaina 9,50 €
Meli Maxi pagrindas (6 vnt.). Meli pagrindas mėgstantiems konstruoti su Meli Maxi kaladėlėmis. 6 vnt. 14 × 14 cm. dydžio pagrindi, kurie susijungia vienas su kitu. Savybės: - 14x14 cm. 6 pagrindai; - tarpusavyje sujungiami pagrindai; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi Edu konstruktorius (400 el.)

Kaina 95,95 €
Meli Maxi Edu konstruktorius (400 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi Pink konstruktorius (100 el.)

Kaina 34,95 €
Meli Maxi Pink konstruktorius (100 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi Pink konstruktorius (50 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Maxi Pink konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi konstruktorius (100 el.)

Kaina 34,95 €
Meli Maxi konstruktorius (100 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Maxi konstruktorius (50 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Maxi konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės bei didelės detalės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Maxi tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Maxi rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Maxi/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 4,2x4,2 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis Edu konstruktorius (1400 el.)

Kaina 34,95 €
Meli Minis Edu konstruktorius (1400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis Pastel konstruktorius (400 el.)

Kaina 13,95 €
Meli Minis Pastel konstruktorius (400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Princesės, gėlės, drugeliai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisPastel/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - gražios pastelinės spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis konstruktorius (400 el.)

Kaina 13,95 €
Meli Minis konstruktorius (400 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Minis konstruktorius (200 el.)

Kaina 9,95 €
Meli Minis konstruktorius (200 el.). Meli Minis rinkiniai tai gerai pažįstamos Meli vaflinės kaladėlės, tik mažesnės. Elementai susideda tarsi dėlionė, todėl iš šių kaladėlių smagu kurti mozaikas, piešinius ir t.t. Dinozaurai, robotai, lenktynininkai – tai tik keli kūrybiško MELI MINIS panaudojimo pavyzdžiai. Galite kurti pridedame lankstinuke pateiktus pavyzdžius arba pasinerti į fantazijų pasaulį ir sukurti savo mozaiką!  Galite kurti tikrai ne tik plokščias formas, tačiau ir erdvines, kaip ir iš Meli Basic vaflinių kaladėlių. Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Minis rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/MinisClassic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galimybė dėlioti plokščiai (tarsi mozaiką, dėlionę) bei kurti erdvinius objektus; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 1,5x1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (160 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Basic konstruktorius (160 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Šis rinkinys patiks berniukams ir mergaitėms, kurie dievina transportą: džipas, gaisrinė, lėktuvas, laivas. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - patiks vaikams, kurie dievina transportą: džipas, gaisrinė, lėktuvas, laivas; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (160 el.)

Kaina 20,95 €
Meli Basic konstruktorius (160 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Šis rinkinys patiks berniukams ir mergaitėms, kurie dievina transportą ir ypatingai technines mašinas: ekskavatorius, krautuvas, mašinos ir t.t. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - patiks vaikams, kurie dievina transportą ir ypatingai technines mašinas: ekskavatorius, krautuvas, mašinos ir t.t. - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic pagrindas (6 vnt.)

Kaina 7,50 €
Meli Basic pagrindas (6 vnt.). Meli pagrindas mėgstantiems konstruoti su Meli kaladėlėmis. 6 vnt. 14 × 14 cm. dydžio pagrindi, kurie susijungia vienas su kitu. Savybės: - 8x8 cm. 6 pagrindai; - tarpusavyje sujungiami pagrindai; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Pink konstruktorius (200 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic Pink konstruktorius (200 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (200 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic konstruktorius (200 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (100 el.)

Kaina 14,50 €
Meli Basic konstruktorius (100 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės ir kelios specialių formų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/BasicConstructor/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Edu konstruktorius (1200 el.)

Kaina 63,95 €
Meli Basic Edu onstruktorius (1200 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Pink konstruktorius (300 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic Pink konstruktorius (300 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic Pink konstruktorius (150 el.)

Kaina 14,50 €
Meli Basic Pink konstruktorius (150 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (300 el.)

Kaina 22,95 €
Meli Basic konstruktorius (300 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (150 el.)

Kaina 14,50 €
Meli Basic konstruktorius (150 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Basic konstruktorius (50 el.)

Kaina 6,50 €
Meli Basic konstruktorius (50 el.). Paprastas, patentuotas dizainas, sodrios spalvos ir neribotos jungimo galimybės užburia mažuosius ir įtraukia į kūrybos ir konstravimo pasaulį. Kokybiškos ir tvirtos detalės, kurios tarnaus ilgai, o turimus rinkinius galėsite nuolat papildyti didesnių statinių statybai! Meli konstruktorius tai smagus tarsi dėlionės detalių konstruktorius tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli Basic tai tarsi visiems gerai pažįstamos vaflinės kaladėlės, tik šiuolaikiška, modernia forma. Meli Basic kaladėles taip pat galima laisvai derinti su Meli Stik kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Basic rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Basic/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - sodrios, ryškios spalvos; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, kokybiškos; - kaladėlių dydis: 2,5x2,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik Edu konstruktorius (1200 el.)

Kaina 64,95 €
Meli Stik Edu konstruktorius (1200 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik konstruktorius (300 el.)

Kaina 26,95 €
Meli Stik konstruktorius (300 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Meli Stik konstruktorius (150 el.)

Kaina 16,50 €
Meli Stik konstruktorius (150 el.). Meli Stik patiks tiek mažiesiems, kurie tik atranda konstruktorių pasaulį, tiek ir didesniems, įgudusiems statytojams. Itin paprastas jungimo principas ir paprasti elementai – lankstūs pagaliukai ir rutuliukai su skylutėmis. Elementai pagaminti iš minkštos medžiagos yra visiškai saugūs mažiems. Dėl ryškių, sodrių spalvų net patys mažiausieji vaikai nekantriai siekia šių intriguojančių kaladėlių, kad galėtų konstruoti viską, kas tik iškyla jų vaizduotėje. Meli Stik taip pat galima laisvai derinti su Meli Basic kaladėlėmis: Padovanokite savo mažyliui konstravimo džiaugsmą su Meli Stik rinkiniu, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://meli.pl/instructions/Meli/Stik/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba lenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - pailgos detalės dydis: 8 cm, apvalios detalės plotis: 1,5 cm. Meli - tai inovatyvūs, bet laikui nepavaldūs konstruktoriais. Modernūs ryškūs ir neįprastų formų bei jungimo principų. Meli konstruktoriais tiesiog alsuoja vaikyste, žaismingumu ir įkvepia kurti. Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek ir vaikų darželiams, mokykloms ar dienos centrams. Meli konstruktoriai yra ryškių, sodrių spalvų, neturi jokių konstravimo ribų - junkite vienas ant kito ar iš šonų. Meli kūrėjams svarbu įkvėpti vaikus konstruoti ir sužadinti jų vaizduotę kartu išlaikant aukštą kokybę. Meli konstruktorius gali būti ir puiki lavinamoji priemonė, dėliokite skaičius, raides ar rūšiuokite kaladėles. Pasirūpinkite žaislais, kurie bus įdomūs ilgą laiką ir turės didelę lavinamąją vertę! Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Mublo konstruktorius vaikams (100 el.)

Kaina 26,95 €
Mublo konstruktorius vaikams (100 el.). Pradėkite savo nuotykius su Mublo - šis startinis rinkinys puikiai tam tiks. Šis rinkinys leis atrasti neribotas šių neįprastų ir įdomių kaladėlių galimybes. Kaladėlių kraštai suapvalinti, detalės gali būti tiesios arba lenktis per pusę. Kaladėlės tarpusavyje jungiamos specialiais kabliukais.   Padovanokite savo mažyliui Mublo, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://mublo.pl/instructions/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba perlenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - detalės dydis: 7,8 cm. Mublo - spalvingas ir neįprastas patentuoto dizaino konstruktorius. Leiskite atsiverti savo vaiko kūrybiškumui ir vaizduotei su šiuo konstruktoriumi! Vaikiškas konstruktorius sodrių, ryškių spalvų, taigi patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms.Mublo konstruktorius vaikams lavins mažųjų smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, loginį mąstymą. Dėliojant kaladėles mažieji ugdys savo kantrybę ir dėmesio koncentravimą. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Mublo konstruktorius vaikams (50 el.)

Kaina 16,50 €
Mublo konstruktorius vaikams (50 el.). Pradėkite savo nuotykius su Mublo - šis startinis rinkinys puikiai tam tiks. Šis rinkinys leis atrasti neribotas šių neįprastų ir įdomių kaladėlių galimybes. Kaladėlių kraštai suapvalinti, detalės gali būti tiesios arba lenktis per pusę. Kaladėlės tarpusavyje jungiamos specialiais kabliukais.   Padovanokite savo mažyliui Mublo, kurį sudaro 6 pagrindinių spalvų kaladėlės: Instrukcijos: https://mublo.pl/instructions/ Savybės: - įdomus, neįprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementai gali būti tiesūs arba perlenkti; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, sodrių gražių spalvų; - detalės dydis: 7,8 cm. Mublo - spalvingas ir neįprastas patentuoto dizaino konstruktorius. Leiskite atsiverti savo vaiko kūrybiškumui ir vaizduotei su šiuo konstruktoriumi! Vaikiškas konstruktorius sodrių, ryškių spalvų, taigi patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms.Mublo konstruktorius vaikams lavins mažųjų smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, loginį mąstymą. Dėliojant kaladėles mažieji ugdys savo kantrybę ir dėmesio koncentravimą. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius Edu rinkinys (1500 el.)

Kaina 47,95 €
Gami konstruktorius Edu rinkinys (1500 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 1500 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (1000 el.)

Kaina 36,95 €
Gami konstruktorius (1000 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 1000 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (500 el.)

Kaina 22,95 €
Gami konstruktorius (500 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 500 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

Gami konstruktorius (250 el.)

Kaina 14,95 €
Gami konstruktorius (250 el.). Konstruktoriaus rinkinį sudaro 250 šešių ryškių spalvų kaladėlės: juodos, žydros, geltonos, violetinės, raudonos ir žalios: Iš šių neįprastų kaladėlių, kurios paremtos origami principu, galima sukurti ir mažytį ežiuką, ir didžiulį dinozaurą! Gami konstruktoriaus vaikams dėliojimas lavina erdvinį mąstymą, smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, be to, tai puiki priemonė lavinti dėmesio koncentravimą ir kantrybę. Gami taip pat gali būti puiki edukacinė priemonė tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose: vaikų darželiuose, mokyklose ar dienos centruose. Naudokite Gami ne tik konstravimui, bet ir mokantis spalvų, skaičių, sekų, loginių užduočių, kalbinių užduočių supratimo ir t.t.! Instrukcijos: https://gami.pl/instructions/ Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - konstruktoriaus elementų detalės ir jungimo principas įkvėptas origami technikos - patentuotas dizainas; - pagaminta iš itin kokybiškų medžiagų, todėl detalės ilgaamžės tinka ir intensyviam naudojimui, pvz. ugdymo įstaigose; - detalės malonios liesti, šiek tiek lanksčios, sodrių gražių spalvų; - neužima daug vietos; - detalės dydis: 3x3 cm. Gami - tai inovatyvus konstruktorius, kuris paremtas lankstymo (origami) menu. Pasinerkite į žavų Gami konstruktoriaus pasaulį, kuriame jūsų vaiko kūrybiškumas ir vaizduotė tiesiog sužydės dėl sodrių spalvų, lanksčių detalių ir neribotų galimybių! Gami detalių forma ir jungimo principas įkvėptas origami meno ir leidžia kurti trimačius objektus. Kuriama kaip tradiciniame japonų mene – sluoksniuojant vieną elementą ant kito. Dėl šios priežasties konstruktorius įgauna kitokias formas nei mums įprastais konstruktoriais ir yra ne tik smagus, tačiau lavina vaizduotę, rankų-akių koordinaciją, moko loginio mąstymo bei dėmesio koncentracijos. Nors Gami konstruktorius sukurtas vaikams, tačiau tikrai patiks ir tėvams Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio paplūdimio žaidimas RiBi

Kaina 6,50 €
BiBio paplūdimio žaidimas RiBi. Rinkinyje yra tik 6 trijų spalvų žiedai ir kamuoliukas, tačiau galimybių su jais žaisti ne viena! Sudėkite žiedus ant smėlio ir stenkitės pataikyti kamuoliuką į vieną iš žiedo centrą. Labiau patinka mėti žiedus? Tuomet pastatykite kamuoliuką ant smėlio ir paeiliui meskite žiedus, stengdamiesi, kad žiedas nukristų taip, jog kamuoliukas liktų viduryje. Norite atsivėsinti, tuomet žaiskite su žiedais vandenyje. Meskite ir stenkitės nuplaukti iki žiedo. Tai paplūdimio rinkinys, kurio kurio panaudojimo galimybes galėsite atrasti patys! Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galite žaisti paplūdimyje, kieme ar vandenyje; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - lengvai valomas ir prižiūrimas; - neužima daug vietos; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - žiedo dydis: 12 cm, kamuoliuko: 4 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio paplūdimio žaislas TaBi

Kaina 6,95 €
BiBio paplūdimio žaislas TaBi. Ar tai kepurės? Kodėl gi ne? Ar tai kibirėliai? Kodėl gi ne? Viskas priklauso nuo tavo fantazijos! Pilstyk vandenį, sijok smėlį, statyk bokštą ar smėlio pilis. Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galite žaisti smėliu ir vandeniu arba statyti indelių bokštą; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - mažiausio indelio dydis: 11x17 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio paplūdimio žaislas SiBi

Kaina 5,95 €
BiBio paplūdimio žaislas SiBi. Rinkinys smagiam ir turiningam laikui paplūdimyje! Kaskite smėlį, statykite pilis ar žaiskite ir gaudykite kamuoliuką. Rinkinyje rasite du kastuvėlius, vienas jų gali būti naudojamas smėlio sijojimui, bei kamuoliuką.  Rinkinys patiks tiek mažesniems (žaisti smėliu ir vandeniu), tiek vyresniems (gaudyti kamuoliuką). Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - galite žaisti smėliu ir vandeniu arba gaudyti kamuoliuką; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - dydis: 7x17 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio lėktuvas PlaBi

Kaina 8,50 €
BiBio smėlio ir vandens žaislas lėktuvas PlaBi. Šis spalvingas lėktuvas laukia, kada galės išskristi į vasaros nuotykius! PlaBi lydės jus prie jūros, ežero ir net vonioje. Šis mielas lėktuvėlis vaikams gali plūduriuoti ant vandens paviršiaus arba galite naudoti jį kaip laistytuvą. Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - lėktuvas vaikams tinka vonios, baseino, paplūdimio žaidimams su vandeniu ir smėliu; - leiskite jam plūduriuoti, naudokite kaip laistytuvą ar žaiskite kaip su lėktuvu; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - dydis: 27x7x29 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BiBio delfinas DolBi

Kaina 8,50 €
BiBio smėlio ir vandens žaislas delfinas DolBi. Nusišypsokite šiam mielam delfinui, kuris laukia, kada galės pasinerti į vasaros nuotykius! DolBi lydės jus prie jūros, ežero ir net vonioje. Šis mielas delfinas gali plūduriuoti ant vandens paviršiaus, galite naudoti kaip laistytuvą ar net kaip smėlio sijotuvą. Ergonomiška, patogi rankena leidžia mažiesiems patogiai pernešti vandenį ar smėlį. Savybės: - paprastas dizainas - neribotos vaizduotės galimybės; - delfinas tinka vonios, baseino, paplūdimio žaidimams su vandeniu ir smėliu; - leiskite jam plūduriuoti, naudokite kaip laistytuvą ar kaip smėlio sijotuvą; - pagaminta iš 100 proc. perdirbamo plastiko; - itin tvirtas ir ilgaamžis; - dydis: 28x9x12 cm. BiBio - tai spalvingi ir itin kokybiški bei ilgaamžiai žaislai, kurie skirti kurti įsimintinus nuotykius lauke. Žaiskite smėlyje, vandenyje ar sniego pusnyje! Smėlio, vandens ir sniego žaislai vaikams itin tvirti ir atsparūs aplinkos poveikiui. Dėl savo itin aukštos kokybės BiBio smėlio, vandens ir sniego žaislai tinka tiek namų naudojimui, tiek vaikų darželių, mokyklų ar dienos centrų veikloms. BiBio yra ilgaamžiai žaislai bei yra pilnai perdirbami, jų gamybai nenaudojamos jokios papildomos medžiagos. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių. GAMINTOJAS: Lenkija, AME Group Marcin Hernas.

BS Toys lavinamasis gumyčių žaidimas

Kaina 17,95 €
BS Toys lavinamasis gumyčių žaidimas. Sukurk įdomiausius paveikslėlius su šiomis spalvingomis gumytėmis ir lenta su vinukais arba atkartok kortelėse matomus objektus.  Smagus ir įtraukiantis lavinamasis žaidimas vaikams nuo 4 metų. Žaidimas lavina smulkiąją motoriką, dėmesio koncentraciją, vaizduotę. Pagrindo dydis: 18x18x1,5 cm. Rinkinyje yra 20 kortelių (9x9 cm), 2 akytės ir 48 gumytės (24 didesnės ir 24 mažesnės). BS toys - tai Nyderlandų gamintojas, kuris siūlo žaidimus visai šeimai: stalo žaidimai, vandens žaislai, paplūdimio ir kiemo žaidimai bei klasikiniai lavinamieji žaidimai. Aukštos kokybės ir edukacinės vertės žaislai bei žaidimai vaikams ir visai šeimai. BS toys - tai mediniai itin aukštos kokybės žaislai ir stalo žaidimai vaikams. BS toys asortimente taip pat rasite daug lauko žaidimų, kuriuos galėsite žaisti paplūdimyje ar kieme. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: BuitenSpeel B.V., Nieuwe Gracht 45-47, 2011 ND Haarlem, Olandija.

BS Toys žaidimas Match the Veggie

Kaina 33,90 €
BS Toys lavinamasis stalo žaidimas vaikams Match the Veggie. Išsidalinkite lėkšteles, žnyples ir pradėkite gaminti! Ridenkite kauliuką, pagal iškritusią spalvą atitinkamai pasukite puodo dangtelį. Naudodami žnyples iš puodo išimkite vieną iš reikalingų daržovių (pagal lėkštėje nurodytus produktus) ir padėkite į lėkštę į jai skirtą vietą. Tik atsargiai - neišbarstykite daržovių ant stalo! Vėliau kauliuką meta kitas žaidėjas ir traukia reikiamą daržovę. Jei kuriam nors žaidėjui nepasiseka ir daržovės nepasiekia lėkštutės - praleidžiate ėjimą ir bandote kito savo ėjimo metu iš naujo. Pirmasis užpildęs visą savo daržovių lėkštę - laimi. Stalo žaidimą taip pat galite žaisti ir be lėkštučių, tuomet laimi žaidėjas, kuris pirmasis surenka savo žnyplių spalvą atitinkančias daržoves. Lavinamasis medinis stalo žaidimas skirtas 1-4 žaidėjams ir lavina smulkiąją motoriką, rankos ir akies koordinaciją, spalvų pažinimą, socialinius įgūdžius. BS toys - tai Nyderlandų gamintojas, kuris siūlo žaidimus visai šeimai: stalo žaidimai, vandens žaislai, paplūdimio ir kiemo žaidimai bei klasikiniai lavinamieji žaidimai. Aukštos kokybės ir edukacinės vertės žaislai bei žaidimai vaikams ir visai šeimai. BS toys - tai mediniai itin aukštos kokybės žaislai ir stalo žaidimai vaikams. BS toys asortimente taip pat rasite daug lauko žaidimų, kuriuos galėsite žaisti paplūdimyje ar kieme. Produktas paženklintas CE ženklu. Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų. Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti. GAMINTOJAS: BuitenSpeel B.V., Nieuwe Gracht 45-47, 2011 ND Haarlem, Olandija.