Pliušinis žaislas Meškėnas Haris (30 cm)

Pliušinis žaislas Meškėnas Haris - Pliušiniai žaislai vaikams
Manhattan Toy
159200
Įvertinimas:
(0)
23,90 €
Su PVM

Pliušinis žaislas Meškėnas Haris (30 cm).

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 23 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 23 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,15 €.


Pliušinis žaislas Meškėnas Haris (30 cm). Haris iš ties yra labai mielas išskirtinos išvaizdos draugas, kuri nuolat lydi pasigerėjimo garsai "ooo", "aaa" iš aplinkinių. Be to, jis labai mielas liesti, turi skirtingų tekstūrų kailiuką ir išsiuvinėtas pėdutes.
Dėl specialios formos ir užpildo meškėną lengva pasodinti.

Dydis: 30 cm.

Manhattan Toy - tai išskirtiniai žaislai vaikams. Šie žaislai vaikams ne tik turi lavinamąją vertę, tačiau Manhattan Toy gamintojo siekis yra sužadinti vaizduotę, emocijas ir nuvesti vaiką į smagų žaidimų ir mokymosi pasaulį. Manhattan Toy siūlo platų žaislų asortimentą: žaislai kūdikiams (barškučiai, kramtukai, lavinamieji žaislai kūdikiams, kontrastingos kortelės ir kiti kontrastingų paveikslėlių žaislai kūdikiams, sensoriniai žaislai, pirmosios knygutės vaikams ir t.t.), minkšti žaislai vaikams (išskirtiniai ir vaikams gerai pažįstamų gyvūnų) bei mediniai itin aukštos kokybės ir stilingi žaislai vaikams (muzikiniai žaislai, lavinamieji žaislai ir t.t.). Manhattan Toy - tai ne vieną apdovanojimą gavę žaislai vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 0 mėn.

Gamintojas: Manhattan Toy Corporate, JAV.

159200
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Minkšti
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja