Pakraunamas Bluetooth migdukas kūdikiui pingvinas Zoe (žydras)

Migdukas kūdikiui - Migdukai kūdikiams
ZAZU
ZA-ZOE-02
Įvertinimas:
(0)
32,69 €
Su PVM

Pakraunamas Bluetooth migdukas kūdikiui pingvinas Zoe.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 32 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 32 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,60 €.


Pakraunamas Bluetooth migdukas kūdikiui pingvinas Zoe. Nepertraukiamas miegas ir reguliarus poilsis yra labai svarbūs vaiko vystymuisi. Tačiau kartais kūdikiams sunku užmigti ar jie dažnai prabunda naktį. Zoe pingvinukas padės Jūsų mažyliui ramiau miegoti.

Pingvinukas Zoe yra migdukas kūdikiui ir naktinė lempa viename. Migdukas turi 7 užprogramuotas melodijas: širdies plakimas, baltasis triukšmas, gamtos garsai, raminanti muzika ir 3 lopšinės. Tačiau pingvinas turi ir bluetooth garsiakalbį, kuris leidžia tiesiog telefono pagalba klausytis norimų garsų, pasakų ar įrašų. Tokiu būdu Jūs turite neribotas galimybes renkantis Jūsų mažylio mėgstamiausius garsus. Spotify ZAZU kanale rasite ir kelias idėjas: https://open.spotify.com/user/zazu-kids

Pingvinuko galva šviečia malonia, neįkyria šviesa - yra 2 stiprumo lygiai.

Migdukas vaikams turi verkimo sensorių, todėl tik vaikui prabudus bus įjungiami garsai, šviesa arba abu iškart, taip vaiką nuraminant ir paskatinant toliau miegoti.

Techniniai duomenys:
- įkraunama baterija (USB laidas pridedamas);
- 7 užprogramuoti garsai;
- galimybės leisti savo įrašus bluetooth pagalba;
- pingvino galvytė šviečia kaip naktinė lempa;
- galimybė pasirinkti šviesos intensyvumą;
- yra nuo verkimo garso aktyvuojamas sensorius;
- automatinis išsijungimas po 20 min.

Pingvinų matmenys:
- aukštis 16 cm;
- plotis 5 cm;
- ilgis 10 cm.

Vartotojo vadovas: https://www.zazu-kids.nl/wp-content/uploads/2020/06/V1-ZOE-Manual-900x145-2020-0618_HR.pdf


ZAZU Nyderlandų prekės ženklo pagrindinis siekis yra padėti vaikams, kuriems sunku užmigti ar turi tamsos baimę. Įkūrėjai Nynke Bakker ir Svenas van der Veenas, abu 3 mažų vaikų tėvai, 2013 metais sujungė jėgas ir sukūrė savo prekės ženklą vaikams. Zazu produktams būdingas modernus dizainas bei kūrybiškas požiūris. Rūpinimasis tinkamu ir sveiku vaikų miegu yra pagrindinė ZAZU ženklo kūrėjų misija.
ZAZU migdukai kūdikiams ramiam ir saldžiam miegeliui: migdukai vaikams su baltuoju triukšmu, širdies plakimo garsu, lopšinėmis ar gamtos garsais, su verkimo sensoriumi (cry sensor) arba projektoriai, kurie užpildys vaiko kambarį raminančiais vaizdais ir garsais. Visi migdukai kūdikaims yra kokybiški, mielos išvaizdos ir sukurti pagal kūdikio raidą. Kūdikių migdukai dažnai pasirenkami ir kaip dovanos kūdikiams, palankynoms.
Taip pat ZAZU kuria ir nuostabias naktines lempas vaikams, kurios taps mažylių geriausiais minkštais draugais ar mielomis vaiko kambario interjero detalėmis. Vaikiškos naktinės lempos leis mažyliams ramiau ir greičiau užmigti, o naktį, esant reikalui, pasišviesti kelią. ZAZU siūlomos naktinė lemputės yra su lopšinėmis, raminančiais garsais, kaip minkšti mieli žaislai ar kaip vaikiški prožektoriai.
GAMINTOJAS: ZAZU, Nyderlandai.

ZA-ZOE-02
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Su garsais
Rūšis
Šviečiantys
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja