Bigjigs mediniai pjaustomi kepiniai (18 el.)

Bigjigs mediniai pjaustomi kepiniai - Mediniai žaislai vaikams
Bigjigs
BJ487
Įvertinimas:
(0)
16,99 €
Su PVM

Bigjigs mediniai pjaustomi kepiniai (18 el.).

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 16 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 16 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,80 €.


Šis medinis spalvingas pjaustomų kepinių krepšys tikrai patiks mažyliams nuo 18 mėnesių ir vyresniems. Mažylis visiškai saugiai gali susmulkinti duonytę ar kruasaną. Rinkinyje rasite medinę dėžutę, peilį, pjaustymo lentelę ir kepinius (duonos kepalą, kruasaną, spurgą, mėsainio bandelę, pyragą, riestainį, bandelę), kurie perpjaunami pusiau. Mediniai kepiniai yra iš dviejų dalių, kurios tarpusavyje susijungia lipukais.

Vaikiški mediniai pjaustomi maisto produktai - tai mediniai žaislai vaikams nuo 18 mėnesių vaidmenų žaidimams. Mažyliai tiesiog dievina atskirti ir vėliau sujungti vaisių ar daržovių puseles, o gal net sumiksuoti? Tai edukaciniai žaislai, kurių pagalba galima plėsti vaiko žodyną, supažindinti su maisto produktais bei papasakoti apie sveikus maisto produktus. Taip pat galite su vaiku drauge aptarti, iš kur šie produktai atsiranda ant mūsų stalo ar parduotuvėse.
Patiems mažiausiems galite leisti tiesiog imti į rankytes daržoves ar vaisius ir juos atlipinti rankytėmis bei paskui sujungti. Vėliau galite paprašyti pabandyti perpjauti daržoves pusiau su peiliuku. Taip šie mediniai žaisliukai lavins vaiko smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, dėmesio koncentraciją, vaizduotę, socialinius įgūdžius bei leis vaikui surūšiuoti ir atrinkti tinkamas puseles.
Šie mediniai žaislai vaikams supakuoti dėžutėje, todėl puikiai tiks ir kaip dovanos vaikams.
Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.

Savybės:
- gražių spalvų medinis rinkinys su dėžute, pjaustymo lentele, peiliu ir 7 kepiniais;
- kepiniai padalinti pusiau ir sujungiami lipukais, todėl tinka net patiems mažiausiems;
- rinkinys tinka tiek vaidmenų žaidimams, tiek ir kaip lavinamoji priemonė;
- tinka ir berniukams, ir mergaitėms.

Dėžutės dydis: 14,5x5x18 cm. Duonos kepaliuko dydis: 11 cm.

Apdovanojimai:
- Practical Pre-School Awards Silver.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėnesių.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJ487
13 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų
Tema
Virtuvė/parduotuvė

Specifinė nuoroda

Nauja