Bigjigs medinis lavinamasis žaislas Formos (9 el.)

Bigjigs medinis lavinamasis žaislas Formos - Lavinamieji žaislai vaikams
Bigjigs
BJ376
16,99 €
Su PVM

Bigjigs medinis lavinamasis žaislas Formos (9 el.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 16 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 16 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,80 €.


Šis aukštos edukacinės vertės medinis lavinamasis žaislas vaikams nuo 2 metų. Žaislas suskirstytas į tris grupes: kvadratus, trikampius ir apskritimus. Kiekviena grupė yra skirtinga užmovimo principu: apskritimai užsisuka tarsi varžtukai, trikampius reikia pasukioti, kad įveikti visas kliūtis ant pagaliuko, o štai kvadratus reikia sudėti teisingai pagal dydį.
Kiekviena detalių grupė taip pat yra skirtingų spalvų: žalia, raudona ir mėlyna.

Šie mediniai lavinamieji žaislai vaikams - tai vaikiški žaislai, lavinantys smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, loginį mąstymą, erdvinį suvokimą, dėmesio koncentraciją. Taip pat šie žaislai vaikams padės susipažinti su skirtingomis formomis ir spalvomis. Vaikiški mediniai žaisliukai yra tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar vaikų kambariams.

Savybės:
- 9 detalės ir pagrindas;
- trys detalių grupės: užsukamos (pakankamai sunkiai, kad dirbtų rankytės), sudedamos pagal dydį ar uždedamos pasukant detales tarp kliūčių;
- trijų spalvų ir formų detalės;
- sodrios gražios spalvos - žaislas tinka tiek mergaitėms, tiek berniukams.

Dydis: 9,5x12x25 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJ376
10 Prekės

Charakteristikos

Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
1 Atsiliepimas
★★★★★ Puikus 1
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (1)