Bigjigs medinis grilio rinkinys

Bigjigs medinis grilio rinkinys - Mediniai žaislai
Bigjigs
33013
Įvertinimas:
(0)
37,99 €
Su PVM

Bigjigs medinis grilio rinkinys jaunąjam grilio šefui/-ei.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 37 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 37 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,85 €.


Leiskite savo mažiesiems pasijusti tikrais šefais ir pavaišinti Jus skania vakariene! Šiame spalvingame mediniame grilio rinkinyje tam raskite visko, ko reikia - įskaitant net ir anglies gabaliukus.

Idealiai tinka vaizduotės kupiniems vasaros žaidimams - vaikai gali kepti ant grotelių visai kaip tai daro tėtis ar mama. Grilis kompaktiškai susideda, o jam surinkti nereikia jokių varžtų - surinkdami užtruksite vos kelias sekundes. Taigi lengvai galėsite pasiimti net ir į išvykas ar kaimą.

Savybės:
- rinkinyje: grilis, nuimamos grotelės, mentelė, padėkliukas ir 10 maisto gabalėlių;
- lengvai surenkama per kelias sekundes be jokių varžtų;
- neutralios spalvos - žaislas tiks ir berniukams, ir mergaitėms.

Dydis: 24,8x19,7x27 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

33013
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų
Tema
Virtuvė/parduotuvė

Specifinė nuoroda

Nauja