Bigjigs vaikiškas tambūrinas

Bigjigs vaikiškas tambūrinas - Muzikiniai žaislai
Bigjigs
BJ929
Įvertinimas:
(0)
14,99 €
Su PVM

Bigjigs vaikiškas tambūrinas.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 14 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 14 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,70 €.


Mažiesiems atradėjams patiks sugriebti šį spalvingą tambūriną ir jį purtyti. Šis muzikinis žaislas vaikams itin lengvas ir lengvai naudojamas net patiems mažiausiems.

Vaikiški tambūrinai - tai muzikiniai lavinamieji žaislai vaikams nuo 1 metų, kurių dėka mažyliai lavina klausą, motoriką, rankų-akių koordinaciją. Šie muzikiniai instrumentai vaikams idealūs ankstyvajai muzikinei veiklai ir ugdo meilę muzikai. Vaikiški muzikos instrumentai taip pat lavina mažylių kūrybiškumą.

Savybės:
- itin lengvas ir patogus mažoms rankytėms - 100 g.;
- šviesus žvaigždėtas raštas tinka tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Dydis: 15x4,5x15,5 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJ929
15 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Su garsais
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
Muzikos instrumentai

Specifinė nuoroda

Nauja