Bigjigs medinė vaikiška gitara

Bigjigs medinė vaikiška gitara - Muzikiniai žaislai
Bigjigs
BJ923
Įvertinimas:
(0)
29,99 €
Su PVM

Bigjigs medinė vaikiška gitara.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 29 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 29 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,45 €.


Atskleiskite muzikinius talentus su šia spalvinga medine vaikiška gitara. Medinė gitara turi 6 nailonines stygas, kurios visos sužymėtos skirtingomis spalvomis, todėl bus itin lengva reguliuoti jų įtempimą. Tai tarsi sumažinta tikra gitara, ji turi netgi brauktuką ir kartotinį stovelį! Vaikams patiks apsimesti popžvaigžde ir rengti pasirodymus šeimai ar žaisliniams draugams.

Medinės gitaros - tai mediniai muzikiniai lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų, kurie lavina klausą, ritmo pojūtį. Muzikiniai instrumentai vaikams taip pat lavina mažylių kūrybiškumą. Vaikiški muzikos instrumentai pagaminti iš tvirtos, patvarios medienos, taigi yra tvarūs ir ilgaamžiai - tinka kaip žaislai darželiams ar vaikų kambariams. Be to, gitara supakuota dėžutėje, taigi puikiai tinka kaip dovanos vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Savybės:
- gitaros dydis tobulas mažiesiems muzikantams;
- puikiai skamba;
- medinė vaikiška gitara turi 6 derinamas nailonines stygas;
- muzikinis instrumentas pagamintas iš medžio - tvarus ir ilgaamžis;
- rinkinyje yra brauktukas ir kartoninis gitaros laikiklis.

Dydis: 17x53,5x6 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJ923
11 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Su garsais
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja