Bigjigs medinė formų rūšiuoklė Ūkis (8 el.)

Bigjigs medinė formų rūšiuoklė - Mediniai lavinamieji žaislai
Bigjigs
BB108
Įvertinimas:
(0)
26,99 €
Su PVM

Bigjigs medinė lavinamoji formų rūšiuoklė Ūkis (8 el.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 26 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 26 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,30 €.


Aukštos kokybės medinė formelių rūšiuoklė tiks tiek berniukams, tiek mergaitėms. Visos formelės - ūkio gyvūnai, taigi mažylis pagal gyvūno formą turės surasti, kur namelyje yra jo vieta. Visus gyvūnėlius nuvedus namo, galima pakelti namo stogą ir vėl visus išimti. Be to, namas turi patogią rankeną.

Tiek namą, tiek gyvūnėlių formeles taip pat lengvai panaudosite ir vaidmenų žaidimams.

Formų rūšiuoklės - tai lavinamieji žaislai, kurie ugdo problemų sprendimo įgūdžius, smulkiąją motoriką, loginį mąstymą, rankų-akių koordinaciją, erdvinį mąstymą.

Savybės:
- 8 formelės ir namas su nuimamu stogu ir patogia nešti rankena;
- formelės ūkio gyvūnų formų (karvė, kiaulė, triušis, višta, antis, arklys, avis, šuo), todėl žaislą galėsite naudoti vaidmenų žaidimams;
- žaislas tinka tiek mergaitėms, tiek berniukams.

Dydis: 13x14x22 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BB108
3 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Ūkis

Specifinė nuoroda

Nauja