Yookidoo vonios žaislas Spin 'N' Sort

Yookidoo vonios žaislas - Vonios žaislai vaikams
Yookidoo
40263
Įvertinimas:
(0)
9,49 €
Su PVM

Yookidoo vonios žaislas Spin 'N' Sort

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 9 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 9 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,45 €.


Novatoriška formų rūšiuoklė su sraigtais mažyliams, kurie dievina maudynes. Mažylis mokosi atpažinti formas bei spalvas, stiprina motoriką ir eksperimentiškai mokosi fizikos dėsnių. Vandens žaislas „Yookidoo“ buvo sukurtas pagal STEM metodiką (sant. angl. - mokslas, technologija, inžinerija, matematika). Žaidimo metu vaikas praplečia žinias apie jį supantį pasaulį, derindamas mokslą su malonumu.

Pagrindiniai privalumai:
- mokomasis vandens žaislas vaikams nuo 1 metų;
- judantys elementai pritraukia dėmesį, sužadina smalsumą pasauliui;
- rūšiuoti galima pagal 3 formas ir spalvas;
- visos detalės sukurtos, kad būtų patogios mažoms rankytėms;
- lengvas, higieniškas laikymas - žaislas tvirtinamas prie vonios prisiurbtukais.

Yookidoo žaislai - tai išskirtiniai vonios žaislai, kurie paremti vaiko vystymosi etapais bei nuostabaus ir mielo dizaino, siekiant skatinti vaizduotę, STEM bei kitus įgūdžius. Smagūs maudynių žaislai vaikams, kurie prikaustys mažylių dėmesį ir leis atrasti skirtingus vandens efektus. Vandens žaislai vaikams - tai ne tik vaiko dėmesio atitraukimas maudantis, tai ir smagūs lavinamieji žaislai, kurių metu lavinama smulkioji motorika, koordinacija, sensorika bei žaidimų metu susipažįstama su vandeniu, kaip jis teka, kokią jėgą turi, kaip iškelia daiktus arba kaip ir kada jie nuskęsta.
Ir nors šio gamintojo vizitinė kortelė - vonios žaislai, tačiau Yookidoo žaislai kūdikiams taip pat verti išskirtinio dėmesio. Žaislai paremti kūdikio raida ir skirti lavinti skirtingo etapo įgūdžius. Yookidoo siekia sukurti ir išlaikyti naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsį, kuriant inovatoriškus ir interaktyvius produktus.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.
GAMINTOJAS: Global Marketing Enterprise Ltd, POB 25202 TLV, Izraelis.

40263
3 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
STEAM

Specifinė nuoroda

Nauja