Yookidoo vandens žaislas antinas ugniagesys

  • Išparduota
Yookidoo vonios žaislas - Vonios žaislai vaikams
Išparduota
Yookidoo
40172
Įvertinimas:
(0)
26,99 €
Su PVM

Yookidoo vandens žaislas antinas ugniagesys.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 26 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 26 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,30 €.


Yookidoo vandens žaislas antinas ugniagesys. Unikali Yookidoo siurbliuko sistema ir daugybė antino priedų laiką vonioje pavers tikra pramoga. Keičiami antino priedai ir aksesuarai skatina vaiką žaisti kūrybiškai bei leidžia naudoti žaislą tiek vandenyje tiek ir kambaryje. Rinkinyje yra ir konteineris visiems priedams sudėti ir antinui nudžiūti, konteineris kabinasi prie sienos.
Prieš žaisdami įsitikinkite, kad vandens lygis siekia bent 10 cm. Antino plaukimo kryptį galite reguliuoti reguliuodami jo patranką ir purškiamo vandens kryptį.

Komplekte:
- 1x antinas;
- 15x priedų;
- 1x laikymo konteineris.


Yookidoo žaislai - tai išskirtiniai vonios žaislai, kurie paremti vaiko vystymosi etapais bei nuostabaus ir mielo dizaino, siekiant skatinti vaizduotę, STEM bei kitus įgūdžius. Smagūs maudynių žaislai vaikams, kurie prikaustys mažylių dėmesį ir leis atrasti skirtingus vandens efektus. Vandens žaislai vaikams - tai ne tik vaiko dėmesio atitraukimas maudantis, tai ir smagūs lavinamieji žaislai, kurių metu lavinama smulkioji motorika, koordinacija, sensorika bei žaidimų metu susipažįstama su vandeniu, kaip jis teka, kokią jėgą turi, kaip iškelia daiktus arba kaip ir kada jie nuskęsta.
Ir nors šio gamintojo vizitinė kortelė - vonios žaislai, tačiau Yookidoo žaislai kūdikiams taip pat verti išskirtinio dėmesio. Žaislai paremti kūdikio raida ir skirti lavinti skirtingo etapo įgūdžius. Yookidoo siekia sukurti ir išlaikyti naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsį, kuriant inovatoriškus ir interaktyvius produktus.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.
GAMINTOJAS: Global Marketing Enterprise Ltd, POB 25202 TLV, Izraelis.


40172
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
STEAM
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja