Miniland rūbai lėlėms Šiltas komplektas (21 cm.)

Miniland rūbai lėlėms - Lėlės vaikams
Miniland
31677
Įvertinimas:
(0)
8,91 €
Su PVM

Miniland rūbai lėlėms Šiltas komplektas (21 cm.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 8 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 8 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,40 €.


Miniland rūbai lėlėms Šiltas komplektas (21 cm.). Rinkinyje rasite: šiltą megztuką, džinsus, kepurę su bumbulu. Rinkinukas tinka Miniland 21 cm lėlytėms.

Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai.


Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

31677
7 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lėlės

Specifinė nuoroda

Nauja