Miniland lavinamasis žaidimas Meškiukai

Miniland lavinamasis žaidimas - Lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų
Miniland
32149
Įvertinimas:
(0)
43,80 €
Su PVM

Miniland lavinamasis žaidimas Meškiukai

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 43 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 43 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 2,15 €.


Miniland lavinamasis žaidimas Meškiukai. Vaikams patrauklus ir linksmas žaidimas, kuris leis rūšiuoti, skaičiuoti, pažinti spalvas, sekas ir skaičius. Tai puikus žaidimas skirtas dėmesiui, koncentracijai, rankų-akių koordinacijai bei supažindinti su pagrindinėmis matematikos sąvokomis.

Skirtingų spalvų mielus meškiukus galėsite jungti į grandine, vieną ant kito ar į pridedamus 4 pagrindus. Rinkinyje taip pat rasite ir korteles, kurios leis pažinti spalvas, skaičius, sekas, įveikti logines užduotis. Taip pat meškiukus galėsite naudoti rūšiavimui, pirmiesiems aritmetiniams veiksmas pažinti.

Tai lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų, kurie padės mažyliams lavinti smulkiąją motoriką, loginį mąstymą bei leis pažinti skaičius ir pirmuosius aritmetinius veiksmus.

Meškiukai pakankamai dideli (~6,5 cm.). Meškiukai pagaminti iš bioplastiko, gauto iš cukranendrių, lanksčios, patvarios ir ekologiškos medžiagos.

Rinkinyje rasite:
- 64 meškiukai (4 spalvos po 16 meškiukų);
- 20 užduočių kortelių;
- 4 pagrindus (15x15 cm.).

Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

32149
8 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
78
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
STEAM
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja