Teeter Popper balansinė lenta

  • Išparduota
Teeter Popper balansinė lenta  - Lavinamieji žaislai vaikams
Išparduota
Fat Brain Toys
FA095-2
33,90 €
Su PVM

Teeter Popper balansinė lenta

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 33 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 33 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,65 €.


Teeter Popper balansinė lenta.

Pop pop pop - smagus popsėjimas. Unikali Squigz čiuptukų balansinė lenta nesibaigiantiems mažųjų žaidimams! Žaidimų būdus atras patys vaikai – sūpuosis, vartysis, suksis, sėdės ar stovės ant jos.

Balansinės lentos tai puikūs edukaciniai žaislai vaikams, kurie tiks tiek kaip žaislai berniukams, tiek kaip žaislai mergaitėms. Bandydami atrasti vis naujas žaidimo galimybes, vaikai lavins vaizduotę ir kūrybiškumą. Žaisdami stiprins kojų raumenukus, pusiausvyros jausmą, koordinaciją ir stambiosios motorikos įgūdžius. Teeter Popper ryškių spalvų lenta pagaminta iš aukštos kokybės plastiko. Žaidžiant lenta nepalieka jokių prilipimo pėdsakų. Žaislas tinka vaikams iki 50kg svorio.

Best Toys For Kids 2014


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių. Naudoti tik su suaugusiųjų priežiūra.

GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA095-2
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
STEAM

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
1 Atsiliepimas
★★★★★ Puikus 1
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (1)