Apli magnetinė lenta

Magnetinė lenta
Apli kids
Apli17536
20,90 €
Su PVM

Apli magnetinė lenta.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 20 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 20 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,00 €.


Apli magnetinė lenta.

Šis nepaprastas žaidimas - tai raudonos spalvos magnetinė lenta su specialiu metalinį galiuką turinčiu geltonu pieštuku. Taip pat rinkinyje yra 10 dvipusių kortelių su iš viso 20 pavyzdžių, kurie duos pradžią kūrybiškumui, o vėliau gautą kūrybinį impulsą vaikai galės išreikšti kurdami savo unikalius paveikslėlius. Šis magnetinis žaidimas padeda vystyti smulkiosios motorikos įgūdžius, atmintį ir vaizduotę, skatina koncentraciją bei loginį-matematinį mąstymą.

Rinkinyje rasite: 22x17 cm. lentą, pieštuką ir 10 dvipusių idėjų kortelių.


APLI kids - prancūzų gamintojas, kurio asortimente rasite unikalius edukacinius kūrybinius rinkinius vaikams. Kūrybiniai rinkiniai vaikams - tai smagus ir kokybiškas laikas vaikų vaizduotei, smulkiajai motorikai ir pasitikėjimo savimi auginimui. APLI kids kūrybiniai žaidimai vaikams smagus ir žaismingas būdas vaikus supažindinti su pasauliu, gyvūnais ar žmogaus kūnu. Apli kids siūlo įvarių kūrybinių rinkinių vaikams: lipdukų rinkiniai, smėlio meno kūrybiniai rinkiniai, edukacinės dėliones, lavinamosios magnetinės dėlionės, piešimo vandeniu rinkiniai ir daugybė kitokių unikalių kūrybinių rinkinių tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Apli S.A.S, Prancūzija.

Apli17536
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
2 Atsiliepimai
★★★★★ Puikus 2
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (2)