Apli dažymo rinkinys

APLI
Apli kids
APLI15135
Įvertinimas:
(0)
9,90 €
Su PVM

Apli dažymo rinkinys.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 9 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 9 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,45 €.


Tai - išties smagus ir įdomus dažymo rinkinys vaikams, sudarytas iš 3 indelių temperos dažų (raudonų, geltonų ir mėlynų), 2 volelių su kempinėlėmis ir dviejų antspaudų. Toks kūrybinis užsiėmimas yra idealus pasirinkimas norint supažindinti vaikus su dažymo ir spalvų pasauliu. Apli dažymo rinkinys turi aukštą didaktinę vertę - jis palaiko kūrybinių gebėjimų, tokių kaip tapymas ar dekoravimas, vystymąsi, skatina koncentraciją, vaizduotę, pastabumą bei jautrumą, o veiklą atliekant grupėje padeda vaikams geriau bendradarbiauti tarpusavyje ir būti vieni kitiems tolerantiškiems.

Rinkinyje rasite:
- 3 indeliai temperos dažų;
- 2 voleliai;
- 2 antspaudukai.

Vienu metu gali žaisti 1-5 žaidėjai.

APLI kids - prancūzų gamintojas, kurio asortimente rasite unikalius edukacinius kūrybinius rinkinius vaikams. Kūrybiniai rinkiniai vaikams - tai smagus ir kokybiškas laikas vaikų vaizduotei, smulkiajai motorikai ir pasitikėjimo savimi auginimui. APLI kids kūrybiniai žaidimai vaikams smagus ir žaismingas būdas vaikus supažindinti su pasauliu, gyvūnais ar žmogaus kūnu. Apli kids siūlo įvarių kūrybinių rinkinių vaikams: lipdukų rinkiniai, smėlio meno kūrybiniai rinkiniai, edukacinės dėliones, lavinamosios magnetinės dėlionės, piešimo vandeniu rinkiniai ir daugybė kitokių unikalių kūrybinių rinkinių tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Apli S.A.S, Prancūzija.

APLI15135
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūrybiniai rinkiniai
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
STEAM

Specifinė nuoroda

Nauja