Kūrybinis rinkinys „Manikiūro menas”

Kvepalų dirbtuvės “Šviežios gėlės”
Sento140
Įvertinimas:
(0)
30,94 €
Su PVM

Kūrybinis rinkinys „Manikiūro menas”

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 30 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 30 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,50 €.


Su šiuo manikiūro rinkiniu savo ir draugių nagučius galėsite paversti tikrų princesių rankomis! Jaunosios panelės galės praleisti popietę dažydamos nagus žaliai, mėlynai ar rausvai su jau po pirmo plovimo nusivalančiais lakais. O tos, kurios turi norą ir leidimą pasidžiaugti spalvotais nagais keliomis valandomis ilgiau, galės juos padengti papildomu sluoksniu permatomo lako. Taip pat nulakuotus nagus galėsite nupoliruoti ir suteikti jiems žvilgesio, padekoruoti smailiu balto lako pieštuku arba padengti geltonais blizgučiais. Mergaitėms, kurios linkusios kramtyti savo nagus, šį blogą įprotį greitai pamiršti padės diskretiški ir natūraliai atrodantys mini dirbtiniai nagai. Šiuos nagus galima lengvai nuimti jų nesugadinant pamerkus rankas į šiltą vandenį.

Rinkinyje rasite: 6 spalvų nagų lakus (6x10 ml), nuplaunamus su muilu ir vandeniu, 1 nagų teptukas, 24 limpantys mini dirbtiniai nagai, 1 permatomas lakas, 1 tūbelė auksinių blizgučių, 1 keturių pusių poliruoklis, leidžiantis tolygiai nupoliruoti nagus, 1 buteliukas švelnaus migdolų aliejaus, nagų lipdukus.

Produktas paženklintas CE ženklu.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių. Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų. Naudoti tik su suaugusiųjų priežiūra.
GAMINTOJAS: Sentosphere, Prancūzija.

Sento140
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
8 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūrybiniai rinkiniai

Specifinė nuoroda

Nauja