Formų pažinimo ir rūšiavimo žaidimas "InnyBin"

Formų pažinimo ir rūšiavimo žaidimas "InnyBin" - Lavinamieji žaislai vaikams
Fat Brain Toys
FA251-1
Įvertinimas:
(0)
27,90 €
Su PVM

Formų pažinimo ir rūšiavimo žaidimas "InnyBin"

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 27 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 27 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,35 €.


InnyBin - tai inovatyvi ir neįtikėtinai unikali formų tyrinėjimo patirtis!
Kiekviena iš šešių stambių (apie 6 cm) formų yra sukurta su skirtingomis tekstūromis, kurios sudomins mažylius ir skatins tyrinėti formas. Rinkinyje yra kubas, rutulys, rombas, trikampis, gėlė ir Fat Brain logotipas.
Na, o ištyrus visas detales mažylis galės jas sudėti į kūbą su elastinėmis juostelėmis. Iš vinos pusės tai padaryti lengviau, o iš kitos, kur juostelių daugiau, tai padaryti bus sunkiau ir reikės pasistengti. Na, štai visos formos sudėtos - laukas jas išimti! Ar pavyks?
InnyBin yra nuostabiai paprastas, laisvai žaisti leidžiantis ir nepakartojamai mąstymą išplečiantis užsiėmimas. Skatina smulkiosios motorikos įgūdžius, tyrinėjimą lytėjant, eksperimentavimą. Pagaminta iš išskirtinai saugių, aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių patvarumą.

2020 Parents’ Choice

Kūbo dydis: 14x14x14 cm.


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 10 mėn.
GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA251-1
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja