Yookidoo lavinamsis daugiafunkcis kilimėlis

Yookidoo lavinamsis kilimėlis - Lavinamieji žaislai kūdikiams
Yookidoo
40145
Įvertinimas:
(0)
79,95 €
Su PVM

Yookidoo lavinamsis daugiafunkcis kilimėlis.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 79 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 79 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 3,95 €.


„Gymotion® Lay to Sit-Up Play“ yra unikalus lavinamasis kilimėlis su sėdima padėtimi. Minkštas kilimėlis su 4 veiklos žaisliukais ir pagalvėle. Kilimėlis skirtas 3 raidos etapams: žaidimams gulint ant nugarytės, gulint ant pilvuko ir sėdint. Kilimėlį lengva sulankstyti kartu su visais žaisliukais ir sandėliuoti ar transportuoti. Visus žaisliukus galima nuimti ir naudoti atskirai.

Rinkinyje yra:
• 1x didelis kilimėlis
• 1x minkšta dvipusė pagalvė su kilpomis žaislams prikabinti;
• 2x mieli barškučiai iš skirtingų medžiagų tekstūrų: gėlė su karoliukais ir šuniukas;
• 1x didelis veidrodis, kurį galima pakabinti arba pastatyti ant žemės, kai mažylis guli ant pilvuko;
• 1x muzikinis pakabinamas lėktuvas su karvute;
• 5x spalvingos „Yookidoo“ grandinės dalys, kurias galima naudoti kabinant žaisliukus arba kaip pirmąjį konstruktorių, sujunginėjant grandinę;
• 1x diržas-sėdynė.

1 ETAPAS
Mažylis guli ant nugarytės ir stebi pakabintus žaisliukus, gali bandyti juos pasiekti. Gerėja mažylio gebėjimas susikaupti, regėjimas, gerinama rankų-akių koordinacija.

2 ETAPAS
Mažylis guli ant pilvuko. Galite padėti mažyliui pagalvėlę, prie jos prikabinti norimus žaisliukus, galite pastatyti veidrodėlį ar leisti tiesiog tyrinėti kilimėlį. Pagalvė padeda išlaikyti tinkamą padėtį žaidžiant. Žaidimai gulint ant pilvuko stiprina raumenis, gerina stambiąją motoriką.

3 ETAPAS
Kai vaikas gali sėdėti vienas, kilimėlis lengvai paverčiamas kėdute. Mažylis gali lengviau stebėti aplinką bei tėvelius bei kartu gali žaisti savo mėgstamais žaisliukais.

Pagrindiniai pranašumai:
- daugiau nei 20 skirtingų veiklų;
- čežančios detalės, ugdančios prisilietimo ir klausos pojūčius;
- gražios sodrios spalvos;
- greitai ir lengvai sulankstomas ar transformuojamas;
- visus žaisliukus galima atkabinti ir naudoti atskirai.

Matmenys:
- ilgis 98 cm;
- plotis 67 cm;
- aukštis 1 cm.

Sulankstyto kilimėlio matmenys:
- plotis 68 cm;
- ilgis 43 cm;
- 9 cm aukštis.


Yookidoo žaislai - tai išskirtiniai vonios žaislai, kurie paremti vaiko vystymosi etapais bei nuostabaus ir mielo dizaino, siekiant skatinti vaizduotę, STEM bei kitus įgūdžius. Smagūs maudynių žaislai vaikams, kurie prikaustys mažylių dėmesį ir leis atrasti skirtingus vandens efektus. Vandens žaislai vaikams - tai ne tik vaiko dėmesio atitraukimas maudantis, tai ir smagūs lavinamieji žaislai, kurių metu lavinama smulkioji motorika, koordinacija, sensorika bei žaidimų metu susipažįstama su vandeniu, kaip jis teka, kokią jėgą turi, kaip iškelia daiktus arba kaip ir kada jie nuskęsta.
Ir nors šio gamintojo vizitinė kortelė - vonios žaislai, tačiau Yookidoo žaislai kūdikiams taip pat verti išskirtinio dėmesio. Žaislai paremti kūdikio raida ir skirti lavinti skirtingo etapo įgūdžius. Yookidoo siekia sukurti ir išlaikyti naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsį, kuriant inovatoriškus ir interaktyvius produktus.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 0 mėnesių.
GAMINTOJAS: Global Marketing Enterprise Ltd, POB 25202 TLV, Izraelis.

40145
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja