Kalbos raidą skatinantis trimitas „Pirmieji žodžiai“

Kūdikio žaislas
Brain Builders
842076110166
10,99 €
Su PVM

Kalbos raidą skatinantis trimitas „Pirmieji žodžiai“

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 10 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 10 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,50 €.


Šis Brain Builders žaislas padės mažylio gugavimui virsti pirmaisiais žodžiais.

Trimito dvipusis pūstukas žaidžiant skatina kalbinių raumenų vystymąsi ir padeda kūdikiui pasiruošti pirmiesiems žodžiams. Žaislo forma primena gerai pažįstamą kūdikio puodelį su snapeliu. Šis žaismingas trimitas su dviem rankenėlėmis lavina griebimo įgūdžius ir, mažyliui muzikuojant dvipusiu švilpuku, padeda vystytis oraliniams-kalbiniams raumenims. Iš pradžių kūdikiai geba tik įtraukti orą, bet smalsumas ir pratybos padeda išmokti geriau valdyti kalbinius raumenis ir per žingsnį priartina prie žodžių „ma-ma“ ir „te-te“. Būsite sužavėti to, kaip lengva žaislą išvalyti: trimito dangtelį galima nuimti, išplauti ir dezinfekuoti prieš žaidimą ir po jo

Žaislas yra be BPA, ftalatų. BPA ir ftalatai yra cheminės medžiagos, dažnai naudojamos polikarbonatinio plastiko gaminių pramonėje.

Pakuotės dydis 145×50×180mm. Žaislo dydis: 12,5x12,5 cm.

Brain Builders - tai japonų gamintojas, kuris kuria ypatingai aukštos edukacinės vertės pirmuosius lavinamuosius žaislus kūdikiams. Šie lavinamieji žaislai kūdikiams kuriami siekiant smegenų stimuliavimo ir raidos progreso skatinimo per žaidimą. Brain Builders lavinamieji žaislai kūdikiams kuriami pagal Japonijos mamų pildytus dienoraščius, kuriuose mamos fiksuoja net menkiausius vaiko raidos progresus. Taigi šie japoniški lavinamieji žaislai kūdikiams atitinka vaiko raidos etapus ir atliepia mažylio poreikius atitinkamu laikotarpiu.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 7 mėnesių.
GAMINTOJAS: People Co, LTD, Japonija.

842076110166
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Barškučiai

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
2 Atsiliepimai
★★★★★ Puikus 2
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (2)