Sumažinta kaina!
Saldžiųjų migdolų aliejus (50 ml)

Migdolų aliejus (50 ml)

Pirkdami šią prekę galite gauti 7 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 7 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,35€.

Migdolai

Nauja prekė

Saldžiųjų migdolų aliejus gaunamas iš Prunus amygdalus var. dulcis riešutų. Aliejus dažniausiai naudojamas odos ir plaukų priežiūrai, siekiant pagerinti jų išvaizdą, sveikatą ir tekstūrą. Šis aliejus naudojamas kaip tonikas odai, plaukams, puikiai veikia kognityvines funkcijas, imunitetą, raumenis. Saugo odą nuo nudegimų, padidina kolageno gamybą, palaiko odos drėgmę ir elastingumą bei apsaugo ją nuo galimos ultravioletinių spindulių žalos.

7,65€ su PVM

-15%

9,00€ su PVM

Migdolas yra žinomas kaip „riešutų karalius“, kuris seniau buvo dovanojamas kunigaikščiams. Jis kilęs iš Vidurinių Rytų, paplitęs Viduržemio jūros pakrantėse, Šiaurės Afrikoje ir Pietų Europoje. Biblijoje, dėl savo ankstyvo žydėjimo, migdolas yra vadinamas budrumo ir pažado simboliu. Migdolai labai vertinami ajurvedos medicinoje, manoma, kad jie skatina reprodukcinės sistemos, raumenų ir kaulų sveikatą. Tradiciškai šis riešutas buvo naudojamas saldumynuose, kepiniuose, desertuose, pagrindiniuose patiekaluose, tokiuose kaip karis, ir priemonėse, skirtose gydyti fizinius negalavimus. Migdolai yra naudojami pieno produktų pakaitalams, miltams be glitimo gaminti. Vienas iš populiariausių migdolų panaudojimo būdų yra aliejus, kuris vartojamas tiek sveikatos gerinimui, tiek kosmetikos gamybai. Saldžiųjų migdolų aliejus gaunamas iš Prunus amygdalus var. dulcis riešutų. Aliejus dažniausiai naudojamas odos ir plaukų priežiūrai, siekiant pagerinti jų išvaizdą, sveikatą ir tekstūrą. Šis aliejus naudojamas kaip tonikas odai, plaukams, puikiai veikia kognityvines funkcijas, imunitetą, raumenis. Stiprina pažinimo funkcijas, gerina atmintį, reguliuoja emocijas. Saugo odą nuo nudegimų, padidina kolageno gamybą, palaiko odos drėgmę ir elastingumą bei apsaugo ją nuo galimos ultravioletinių spindulių žalos.

Poveikis emocijoms:
Veikia kaip raminanti priemonė, mažina stresą, gerina kraujotaką, psichines funkcijas, palengvina kūno, galvos skausmą.

Poveikis aplinkai:
Pirčiai, po vonios, masažui, antioksidantas, priešuždegiminis, analgetikas, afrodiziakas, antispazminis.

Kosmetikai ir masažams:
Padeda esant odos nudegimams, nuramina sausą ir suskilinėjusią odą, greitai įsigeria, todėl idealiai tinka naudoti veido priežiūrai, masažo metu, taip pat jautriai ar į spuogus linkusiai odai. Suteikia odai lygumo, jaunatviškumo, apsaugo nuo sausėjimo, nes skatina kolageno gamybą. Palaiko odos drėgmę ir elastingumą bei apsaugo nuo galimo ultravioletinių spindulių. Valo poras ir apsaugo nuo odos kimšimosi bei ateityje atsirandančių spuogų. Reguliariai tepamas prieš miegą, migdolų aliejus gali sumažinti tamsių ratilų po akimis atsiradimą ir sušvelninti uždegiminę odą, kurią sukelia per didelis saulės poveikis. Naudojamas nagams, pašalina mineralų trūkumą,  atkuria nagų sveikatą. Palengvina raumenų skausmus, atpalaiduoja raumenų įtampą, nuovargį ir spazmus. Lėtina plaukų slinkimą, palaiko storų, minkštų, sveikų sruogų augimą.

Sudėtis: Prunus amygdalus dulcus Oil*. *ekologiškas ingredientas.

Kilmės šalis:  Ispanija

 

 

Amžius 0 mėn., 0,4 m. (3 mėn.), 0,5 m. (6 mėn.), 1 m., 3 m., 4 m., 6 m., 8 m., 0,8 m. (10 mėn.), 0,75 m. (9 mėn.), 7 m., 5 m., 12 m., 2 m., 1,5 m., 10 m., Suaugusiems, 9 m. , 11 m. , 13 m., 14 m.

Parašyti atsiliepimą

Migdolų aliejus (50 ml)

Migdolų aliejus (50 ml)

Saldžiųjų migdolų aliejus gaunamas iš Prunus amygdalus var. dulcis riešutų. Aliejus dažniausiai naudojamas odos ir plaukų priežiūrai, siekiant pagerinti jų išvaizdą, sveikatą ir tekstūrą. Šis aliejus naudojamas kaip tonikas odai, plaukams, puikiai veikia kognityvines funkcijas, imunitetą, raumenis. Saugo odą nuo nudegimų, padidina kolageno gamybą, palaiko odos drėgmę ir elastingumą bei apsaugo ją nuo galimos ultravioletinių spindulių žalos.

Susiję produktai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: