Plus Plus konstruktorius Dinozauras (didelės, 50 el.)

Plus Plus konstruktorius - Konstruktoriai vaikams
Plus Plus
3223
Įvertinimas:
(0)
19,95 €
Su PVM

Plus Plus konstruktorius, didelės (50 el.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 19 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 19 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,95 €.


Plus Plus konstruktorius – originalus, kūrybiškumą skatinantis ir vaizduotę vystantis konstruktorius! Plus plus didelių detalių konstruktorius - puikūs lavinamieji žaislai vaikams nuo 1 metų. Juk tiek veiklų galima sukurti su šiais žaisliukais vaikams!

Dėliokite plokščiai kaip dėlionę ar statykite 3D objektus. Pažinkite spalvas, skaičius bei pirmuosius aritmetinius veiksmus. Šie žaislai vaikams tai edukaciniai žaislai, kurie lavins mažylio smulkiąją motoriką, loginį bei erdvinį mąstymą, dėmesio koncentravimą, vaizduotę, kurs pagrindą matematiniams įgūdžiams. Taip pat šie žaislai vaikams gali būti įrankis mokytis spalvų, skaičių, pirmųjų aritmetinių veiksmų, pažinti įvairias socialines situacijas ir t.t. Šie žaisliukai patinka tiek berniukams, tiek mergaitėms bei idealiai tinka kaip žaislai darželiams, nes yra ilgaamžiai ir įvairiai panaudojami.

Savybės:
- 50 didelių detalių;
- malonios liesti ir jungti;
- lengvai prižiūrimos ir nuvalomos;
- visiškai neturi amžiaus ribos;
- paprasta forma ir lengvas jungimo konceptas;
- sudėtyje nėra ftalatų ir polivinichloridų.

Detalės dydis: 5x3x1 cm.

 

Plus Plus konstruktoriai vaikams - tai lavinamieji žaislai vaikams nuo 1 metų (didelių detalių) ar nuo 3 metų (mažesnių detalių). Šie edukaciniai žaislai puiki lavinamoji priemonė vaikams susipažinti su detalių jungimo principais bei lavinti smulkiąją motoriką, erdvinį bei loginį mąstymą, dėmesio koncentravimą. Taip pat šie lavinamieji konstruktoriai puikiai tinka naudoti sekų, formų pažinimui taip sukuriant pagrindą matematiniams įgūdžiams. Taigi tai puikūs rinkiniai tiek veikloms namuose, tiek ir kaip žaislai darželiams. Plus Plus konstruktoriai vaikams sukurti Danijoje ir yra vaikų pamėgti visame pasaulyje. Beje, ir ne tik vaikų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.

Gamintojas: Plus Plus A/S. Borupvej 20, DK-4300 Holbeak, Danija.

3223
1 Vienetas

Charakteristikos

Elementų skaičius
50
Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Konstruktoriai
Rūšis
STEAM
Tema
Dinozaurai/drakonai

Specifinė nuoroda

Nauja