LaQ Mini Fire Truck konstruktoriai vaikams (38 el.)

LaQ konstruktoriai vaikams - Lavinamieji konstruktoriai vaikams
LaQ
LAQ005427
Įvertinimas:
(0)
8,90 €
Su PVM

LaQ Hamacron Constructor Mini Fire Truck konstruktoriai vaikams.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 8 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 8 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,40 €.


Šie lavinamieji konstruktoriai vaikams tikrai patiks vaikams, mėgstantiems automobilius! Ir ne bet kokius, o tuos, kurie skuba į pagalbą! Tai puiki galimybė turėti dar vieną šaunią transporto priemonę LaQ kolekcijoje.

LaQ konstruktoriai vaikams - puikūs edukaciniai žaislai, kurie pradžiugins mažuosius kūrėjus bei gali tapti puikiai lavinamaisiais žaidimais darželiams ar mokykloms. Visų LaQ rinkinių detales galėsite miksuoti ir kurti savo fantazijų pasaulį.

Tai puiki priemonė smulkiajai motorikai, loginiam mąstymui, erdviniam intelektui, dėmesio koncentravimui bei vaizduotei ir kūrybiškumui lavinti. O kaip edukaciniai žaidimai šie konstruktoriai vaikams turi dar daugiau privalumų: mokykitės spalvų, skaičių, formų, erdvinių formų, raidžių ir t.t.

Konstruktorių rinkinys priklauso LaQ „Hamacron Constructor" transporto priemonių serijai, kurios rinkiniai yra pelnę Dr. Toy`s apdovanojimus, skiriamus tik saugiems, įperkamiems, į ugdymą orientuotiems ir protinius gebėjimus lavinantiems žaislams.

Savybės:
- 38 detalės;
- 9 specialių Hamacron dalių;
- 1 schema;
- visų rinkinių detalės suderinamos tarpusavyje;
- pagaminta Japonijoje.

LaQ – ne kartą apdovanoti, inovatyvūs lavinamieji konstruktoriai vaikams, sukurti remiantis Japonijos kultūra. Japoniško dizaino paprastumas ir itin aukšta kokybė atveria neribotas konstruktorių vaikams galimybes. Šie lavinamieji konstruktoriai vaikams sudaryti vos iš 7 tipų detalių, tačiau jų jungimo galimybės tokios įvairios! Edukaciniai rinkiniai sudaryti iš skirtingų temų ir konstruoti galima pagal schemas arba pasitelkiant fantaziją ir kūrybiškumą. Be to, sukonstravus itin smagu pereiti prie vaidmenų žaidimų, kadangi konstruktoriai vaikams sukimba itin tvirtai. Žaidimo metu lavinama smulkioji motorika, padedama ugdyti erdvinį intelektą, loginį mąstymą bei dėmesio koncentravimo gebėjimas, taip kūrybiškumas, vaizduotė, ruošiami pagrindai matematiniams įgūdžiams. Be to, dėl savo neribotų galimybių LaQ lavinamieji konstruktoriai vaikams pamėgti ugdymo įstaigų daugiau nei 20  metų. Tai tobuli žaislai darželiams ar mokykloms.


Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 5 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.
PAGAMINTA JAPONIJOJE.



 

LAQ005427
2 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
47
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Rūšis
Konstruktoriai
Rūšis
STEAM
Tema
Techninės mašinos

Specifinė nuoroda

Nauja