LaQ Stegosaurus konstruktoriai vaikams (300 el.)

LaQ konstruktoriai vaikams - Lavinamieji konstruktoriai vaikams
LaQ
LAQ003140
Įvertinimas:
(0)
29,90 €
Su PVM

LaQ Dinosaur World Stegosaurus konstruktoriai vaikams.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 29 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 29 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,45 €.


LaQ „Dinosaur World „Stegosaurus“ – pranašesnis nei ankstesnieji LaQ dinozaurų pasaulio rinkiniai, nes stegozaurą galite sukonstruoti su judančia uodega! Iš 6 spalvų 300 detalių su 4 specialiomis „Hamacron“ dalimis pagal instrukcijų knygelę galėsite sukonstruoti net 6 visiškai nematytus LaQ dinozaurų pasaulio modelius. Atspėk, ką! 

LaQ konstruktoriai vaikams - puikūs edukaciniai žaislai, kurie pradžiugins mažuosius kūrėjus bei gali tapti puikiai lavinamaisiais žaidimais darželiams ar mokykloms. Visų LaQ rinkinių detales galėsite miksuoti ir kurti savo fantazijų pasaulį.

Tai puiki priemonė smulkiajai motorikai, loginiam mąstymui, erdviniam intelektui, dėmesio koncentravimui bei vaizduotei ir kūrybiškumui lavinti. O kaip edukaciniai žaidimai šie konstruktoriai vaikams turi dar daugiau privalumų: mokykitės spalvų, skaičių, formų, erdvinių formų, raidžių ir t.t.

Savybės:
- 300 detalės;
- 6 schemos;
- visų rinkinių detalės suderinamos tarpusavyje;
- pagaminta Japonijoje.

LaQ – ne kartą apdovanoti, inovatyvūs lavinamieji konstruktoriai vaikams, sukurti remiantis Japonijos kultūra. Japoniško dizaino paprastumas ir itin aukšta kokybė atveria neribotas konstruktorių vaikams galimybes. Šie lavinamieji konstruktoriai vaikams sudaryti vos iš 7 tipų detalių, tačiau jų jungimo galimybės tokios įvairios! Edukaciniai rinkiniai sudaryti iš skirtingų temų ir konstruoti galima pagal schemas arba pasitelkiant fantaziją ir kūrybiškumą. Be to, sukonstravus itin smagu pereiti prie vaidmenų žaidimų, kadangi konstruktoriai vaikams sukimba itin tvirtai. Žaidimo metu lavinama smulkioji motorika, padedama ugdyti erdvinį intelektą, loginį mąstymą bei dėmesio koncentravimo gebėjimas, taip kūrybiškumas, vaizduotė, ruošiami pagrindai matematiniams įgūdžiams. Be to, dėl savo neribotų galimybių LaQ lavinamieji konstruktoriai vaikams pamėgti ugdymo įstaigų daugiau nei 20  metų. Tai tobuli žaislai darželiams ar mokykloms.


Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 7 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.
PAGAMINTA JAPONIJOJE.

LAQ003140
1 Vienetas

Charakteristikos

Elementų skaičius
304
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Konstruktoriai
Rūšis
STEAM
Tema
Dinozaurai/drakonai

Specifinė nuoroda

Nauja