FlapJack dvipusė vaikiška kepurė, M

FlapJack vaikiška kepurė - Kepurės vaikams
FlapJack
FJKCS906M
Įvertinimas:
(0)
18,99 €
Su PVM

FlapJack dvipusė vaikiška kepurė, M

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 18 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 18 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,90 €.


Tai smagi vaikiška kepurė "pasidaryk pats", t.y. mažylis gali ją pats nuspalvinti taip, kaip tik nori! Viena kepurės vaikams pusė vienspalvė ir su suvinėtu mielu gyvūnėliu, o kita juodai balta, kurią mažylis galės nuspalvinti pats su pridedamais flomasteriais. Nuspalvinus kepurė taps tikrai unikali, tokios niekur kitur nepamatysite. Be to, flomasteriai nuplaunami, taigi išplovę kepurę jai galėsite suteikti visiškai naują dizainą.

Ši unikali kepurė taip pat turi UPF 50+ apsaugą nuo saulės (filtras blokuoja net 98% UV spindulių). Kepurė taip pat turi plačius kraštus, kurie puikiai apsaugo tiek veidą, tiek ausis ir sprandą. Pagaminta iš lengvos ir kvėpuojančios medvilnės. Tai puikus būdas stilingai apsisaugoti nuo saulės.

Savybės:
- viena kepurė - du dizainai;
- viena pusė juodai balta, kurią galite nuspalvinti nuplaunamai flomasteriais;
- smakro dirželis (išverčiant kepurę, dirželiai perveriami į kitą pusę);
- lengva ir kvėpuojanti medžiaga;
- platus kraštas apsaugo veidą, ausis ir kaklą nuo saulės;
- UPF50+ apsauga nuo saulės;
- 100 proc. medvilnė;
- rinkinyje rasite 6 netoksiškus, nuplaunamus flomasterius.

Dydis: nuo 3 iki 4 metų. Apimtis: 54 cm.

FlapJack - tai Kanados prekinis ženklas, kurio asortimente rasite įdomias ir neįprastas prekes vaikams. Kodėl neįprastas? Nes jos išverčiamos ir be galo mielos! Daugiausiai tai kepurės vaikams ir skrybelės. Vaikiškos kepurės itin žaismingos ir spalvingos: su gyvūnų iliustracijomis, 3D detalėmis ar net galimybe patiems vaikams nuspalvinti. Šios vaikiškos kepurės tikrai patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms ir bus tiesiog tobulos mielos ir praktiškos dovanos vaikams. Vaikiškos kepurytės nuo 6 mėnesių kūdikiams iki 6 metų vaikams.
GAMINTOJAS: FlapJack, Kanada.

FJKCS906M
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Lytis
Mergaitėms
Drabužio tipas
Kepurės/šalikai
Sezonas
Vasara
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja