Stalo žaidimas Lama

  • Išparduota
Stalo žaidimas
Išparduota
Brain Games
4751010190941
Įvertinimas:
(0)
11,99 €
Su PVM

Stalo žaidimas Lama

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 11 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 11 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,55 €.


Stalo žaidimas Lama.

„Lama“ yra greitas ir nesudėtingas kortų žaidimas, kurio tikslas paprastas – tereikia atsikratyti turimomis kortomis.

Žaidime „Lama“ taškus gaunate už kortas, kurias raundo pabaigoje vis dar turite rankoje. Taškai yra blogai – jūs jų nenorite! Todėl turite atsikratyti savo kortomis kaip įmanoma greičiau, tačiau tam ėjimo metu turite turėti tinkamas kortas. Jei neturite, tuomet teks spręsti – ar baigiate žaidimą bei pasiliekate turimas kortas ir daugiau nerizikuojate, ar traukiate dar vieną kortą iš kaladės ir žaidžiate toliau su viltimi, kad visgi pavyks atsikratyti visų kortų.

Kiekvienas žaidėjas pradeda raundą su šešiomis kortomis. Savo ėjimo metu žaidėjas gali mesti kortą, traukti kortą arba baigti žaidimą. Jei norite mesti kortą, ši korta turi būti tos pačios arba aukštesnės vertės nei viršutinė bendros kortų krūvelės korta. Jei ant kortų krūvelės viršaus yra 6, galite mesti 6 arba lamą, o jei viršuje yra lama, galite mesti kitą lamą arba 1.

Jei pasiduodate, padedate likusias kortas užverstas priešais save ir tą raundą daugiau nebegalite daryti ėjimų. Už neišmestas kortas gaunate taškus. Žaidimas baigiasi, kai žaidėjas pasiekia 40 ar daugiau taškų. Žaidėjas su mažiausiai taškų laimi.

Amžius:  8 m. ir daugiau.
Žaidėjų skaičius: 2–6.
Žaidimo trukmė: 20 min.

Brain Games - stalo žaidimai vaikams, suaugusiems ir visai šeimai. Tai visame pasaulyje pripažinti, apdovanoti įdomūs, šiuolaikiški ir įtraukiantys stalo žaidimai: šeimai, vaikams ir suaugusiems. Brain Games turi platų stalo žaidimų pasirinkimą: kortų žaidimai, strateginiai, lavinamieji bei edukaciniai, komandiniai žaidimai ir dar daug kitų. Šie stalo žaidimai spalvingi, gražiose pakuotėse, todėl tiks ir kaip dovanos vaikams įvairiomis progomis. Jei ieškote įdomių ir įtraukiančių žaidimų - Brain Games stalo žaidimai tikrai Jums patiks!

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 8 m.+
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Brain Games.

4751010190941
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
8 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja