Stalo žaidimas Crazy Eggz

  • Išparduota
Stalo žaidimas
Išparduota
Brain Games
4751010190958
20,90 €
Su PVM

Stalo žaidimas Crazy Eggz.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 20 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 20 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,00 €.


„Crazy Eggz“ yra greitas ir pašėlęs žaidimas, kurį žaisdamas negalėsi sėdėti ramiai! Tavo tikslas – surinkti daugiau kiaušinių už kitus žaidėjus, o tam turėsi čiupti, šaukti, šokti ant kojų ir daryti dar daug kitų smagių veiksmų, kurie tikrai sukels daug juoko.

O ne, visur pabiro kiaušiniai! Žaidėjai tampa vištomis, kurioms teks čiupti, griebti, šokti nuo kėdės ir slėpti šiuos išprotėjusius kiaušinius, kad galėtų juos pasilikti. Jei nori gauti kiaušinių, žaidėjai turi sekti žaidimo kauliuko instrukcijas. Pirmas žaidėjas, atlikęs veiksmą teisingai, gauna kiaušinį, tačiau kartais lėčiausias žaidėjas gali kiaušinį prarasti.

Pirmas žaidėjas, surinkęs penkis kiaušinius (arba žaidėjas, surinkęs daugiausiai kiaušinių, jei visi 10 kiaušinių buvo paimti), laimi. Griebk kuo daugiau kiaušinių ir būk geriausia višta pasaulyje!

„Crazy Eggz“ yra naujas „Dancing Eggs“ žaidimo variantas su atnaujintomis iliustracijomis, veiksmais ir taisyklėmis.

Žaidėjai turi greitai atlikti veiksmus, kuriuos nurodo veiksmo kauliukas, kad gautų kiaušinį. Jei metant kauliuką iškrenta raudona pusė, pirmas žaidėjas, teisingai atlikęs veiksmą, paima stovelyje esantį kiaušinį, o tada ridena kūno dalių kauliuką, kuris nurodys kur turi paslėpti paimtą kiaušinį. Jei kauliuko rezultatas mėlynas, paskutinis veiksmą atlikęs žaidėjas grąžina vieną kiaušinį į dėžutę. Jei tas žaidėjas kiaušinio neturėjo, nieko neįvyksta ir žaidimas tęsiasi. Pirmasis žaidėjas, surinkęs 5 kiaušinius, laimi žaidimą.

Amžius: nuo 7 metų.
Žaidėjų skaičius : 2-4 m.
Žaidimo trukmė: 15 minučių.

Brain Games - stalo žaidimai vaikams, suaugusiems ir visai šeimai. Tai visame pasaulyje pripažinti, apdovanoti įdomūs, šiuolaikiški ir įtraukiantys stalo žaidimai: šeimai, vaikams ir suaugusiems. Brain Games turi platų stalo žaidimų pasirinkimą: kortų žaidimai, strateginiai, lavinamieji bei edukaciniai, komandiniai žaidimai ir dar daug kitų. Šie stalo žaidimai spalvingi, gražiose pakuotėse, todėl tiks ir kaip dovanos vaikams įvairiomis progomis. Jei ieškote įdomių ir įtraukiančių žaidimų - Brain Games stalo žaidimai tikrai Jums patiks!

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 7 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Brain Games.

4751010190958
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Ūkis

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
2 Atsiliepimai
★★★★★ Puikus 2
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (2)