Dodo dėlionė vaikams Australija (53 det.)

Dodo dėlionė vaikams - Dėlionės vaikams nuo 5 metų
Dodo
R300179
Įvertinimas:
(0)
2,99 €
Su PVM

Dodo dėlionė vaikams Australija (53 det.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 2 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,10 €.


Dodo dėlionė vaikams Australija (53 det.)

Dėlionė vaikams susideda iš skirtingų, netaisyklingos formos detalių, turi pagrindą ir rėmelį. Dėliodami taip pat galėsite susipažinti su žemynui būdingais gyvūnais.

Dėlionės vaikams tai būdas turiningai ir naudingai praleisti laiką kartu su vaiku. Lavinamosios dėlionės vaikams - tai edukaciniai žaidimai, kurių metu vaikas ne tik lavina vaizduotę, smulkiąją motoriką, erdvinį suvokimą, loginį mąstymą, mokosi spręsti problemas bei koncentruoti dėmesį, tačiau sudėjus su vaiku galima aptarti įvairias gyvenimiškas situacijas, lavinti socialinius įgūdžius ar tiesiog įvardinant matomus dalykus plėsti žodyną.

Dėlionėje: 53 detalių.
Dėlionės dydis: 21x30 cm. 



DODO - tai Ukrainoje gaminamos lavinamosios dėlionės vaikams bei stalo žaidimai. Visos šio gamintojo dėlionės yra orientuotos į vaikų lavinimą, edukaciją bei yra unikalių, iliustratorių kurtų piešinių. Tai priemonės smagiam ir naudingam laikui drauge su vaiku bei puikūs lavinamieji žaislai ar simbolinės dovanos vaikams.

Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 5 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Dodo, Ukraina.

R300179
35 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
53
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja