Yookidoo muzikinė lavinamoji knygutė kūdikiams

Yookidoo muzikinė lavinamoji knygutė kūdikiams - Lavinamieji žaislai kūdikiams
Yookidoo
40202-1
29,95 €
Su PVM

Yookidoo muzikinė lavinamoji knygutė kūdikiams.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 29 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 29 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,45 €.


Yookidoo muzikinė lavinamoji knygutė kūdikiams. Dvipusė muzikinė knygutė sukurta siekiant patenkinti du vaiko vystymosi etapus: naujagimiui ir kūdikiui (parinktos atitinkamos spalvos, paveikslėlių sudėtingumas).

Juodai, balta, raudona pusė - tai aiškios geometrinės formos ir kontrastingos spalvos, kurios sudomins mažylį, kurio rega dar nėra visiškai išsivysčiusi.

Spalvota dalis vaizduoja keturis metų laikus.

Be to, siekiant kuo labiau lavinti ir sudominti mažylį gamintojas parinko Šopeno ir Haidno klasikines melodijas. Kurioms grojant vienas po kito šviečia integruoti veidukai. Taip skatinamas vaikas sukioja galvytę ir ilgiau sukoncentruoja dėmesį.

Knygutę galima naudoti lopšyje, vežimėlyje arba atskirai kaip įprastą knygutę. Knygutė susilanksto, todėl patogu ją nešiotis bet kur su savimi.

Šopeno raminanti muzika ar Haidno labiau stimuliuojanti muzika groja 10 minučių. Šviesos taip pat išsijungia po 10 minučių.

Savybės:
- dvi knygelės pusės skirtingiems vaiko vystymosi etapams;
- žaislas turi raminančias melodijas, kurios padeda nusiraminti;
- galimybė dėti knygutę tiek ant lygaus paviršiaus, tiek į lopšį ar vežimuką, dėl kietų knygutės šonu, ją patogu pastatyti tiesiog ant žemės, lovos ar kito paviršiaus;
- 10 šviečiančių veidukų;
- skirtingi paviršiai;
- lengva neštis su savimi.

Produkto matmenys:
- plotis 14,5 cm;
- ilgis 75 cm.

Reikalingi 3xAAA (LR03) elementai (nepridedama), elementus galite rasti čia: https://lapute.lt/kanceliarines-prekes/9031-varta-elementai-aaa-4903-4-vnt-4008496559749.html.

Yookidoo žaislai - tai išskirtiniai vonios žaislai, kurie paremti vaiko vystymosi etapais bei nuostabaus ir mielo dizaino, siekiant skatinti vaizduotę, STEM bei kitus įgūdžius. Smagūs maudynių žaislai vaikams, kurie prikaustys mažylių dėmesį ir leis atrasti skirtingus vandens efektus. Vandens žaislai vaikams - tai ne tik vaiko dėmesio atitraukimas maudantis, tai ir smagūs lavinamieji žaislai, kurių metu lavinama smulkioji motorika, koordinacija, sensorika bei žaidimų metu susipažįstama su vandeniu, kaip jis teka, kokią jėgą turi, kaip iškelia daiktus arba kaip ir kada jie nuskęsta.
Ir nors šio gamintojo vizitinė kortelė - vonios žaislai, tačiau Yookidoo žaislai kūdikiams taip pat verti išskirtinio dėmesio. Žaislai paremti kūdikio raida ir skirti lavinti skirtingo etapo įgūdžius. Yookidoo siekia sukurti ir išlaikyti naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsį, kuriant inovatoriškus ir interaktyvius produktus.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 0 mėnesių.
GAMINTOJAS: Global Marketing Enterprise Ltd, POB 25202 TLV, Izraelis.

40202-1
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Su garsais
Rūšis
Šviečiantys
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
Knygutės

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
1 Atsiliepimas
★★★★★ Puikus 1
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (1)